13.03.2013 12:00 Alder: 11 yrs

Skrevet af:
JesusNet.dk

På Herrens mark

Der findes en række maleriske udtryk på dansk, som vi bruger, når nogen er i vanskeligheder. Hvis der er tale om akut panik, så siger vi, at lokummet brænder; er der tale om en mere vedvarende tilstand af hjælpeløshed, så kan vi sige, at vi føler os på Herrens mark! Men at være på Herrens mark er faktisk godt.

At være på Herrens mark betyder på almindelig dansk, at man er havnet i en situation, hvor man ikke kan få hjælp nogen steder fra. Men hvis den Herre, der tales om, er Gud - så er det godt at være på Herrens mark. For det er altid et godt - ja, det bedste sted at være, når vi er, hvor Gud gerne vil have os.

At være sammen med Ham

Meningen med livet for alle mennesker er at være eller være på vej dertil, hvor Gud ønsker, at vi skal være. Det vil først og fremmest sige: Sammen med Ham. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med material velstand eller lykkefølelse, men når vi befinder os på Herrens mark, så er der altid adgang til trøst, hjælp, vejledning - og til frihed og evig lykke.

Himmelske jagtmarker

Evig lykke er, at vi også får lov at befinde os på Herrens mark, når livet er slut. Så er døden kun en overgang, som fører os ind på de himmelske jagtmarker (for nu at bruge endnu et folkeligt udtryk; jeg tror dog ikke, at der er jagt i himlen.)

Og det er vigtigt dette her: Hvis du ikke er på Herrens mark i åndelig forstand, så er du på Herrens mark i folkelig forstand!


Skrevet af:
JesusNet.dk

Lagt på nettet 13.03.2013

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også