20.01.2019 17:25 Alder: 5 yrs
Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Ny start efter kuldsejlede nytårsforsætter

Vi er godt i gang med et nyt år. Mange forsøger at starte på en frisk. Jesus tilbyder en ny start. Ikke bare ved nytårstide, men hver dag


Mange beslutninger blev taget ved nytårstid. Nu skal det være.

Fra nu vil jeg træne tre gange om ugen, stoppe med at spise slik og kager, holde op med at spise kulhydrater og fed mad, holde op med at ryge, holde op med at…  Fortsæt selv rækken.

Inden længe kniber det. Jeg tog mig selv i at lede alle skabene igennem i håb om at finde en glemt cigaret. Jeg ville stoppe med at ryge. Bare en enkelt, så stopper jeg igen.

For mig måtte der mange forsøg til, før jeg nåede mit mål – rygestop!

Jesus inviterer til at starte på en frisk

Det sker, at jeg kuldsejler med mit liv. Jeg vil gerne gøre gode ting, men tager mig selv i at gøre det modsatte. Jeg sårer andre. Jokker i spinaten igen og igen. Mine fejltrin har konsekvenser for andre. Jeg må give en undskyldning.

Det har også konsekvenser i mit forhold til Gud. Det er det, Bibelen kalder for synd. Den skiller mig fra Gud, og jeg har brug for at begynde forfra. Tavlen må viskes ren, så det, der skiller mig fra Gud, fjernes.

Jesus tilbyder mig en ny start i mit liv hver dag, ikke bare ved nytårstide.

Ved nytårsforsætter skal man selv knokle for at skabe en forandring. Med tiden daler gejsten, og derfor bliver mange nytårsforsætter aldrig til mere end ønsker, der aldrig går i opfyldelse.

Med Jesus er det anderledes. Når jeg fortæller ham om mine fejl, mangler og nederlag, får jeg foræret den nye start. Han vasker tavlen ren. Han genetablerer min relation til Gud. Han tilgiver.

Når jeg har jokket i spinaten, er tilgivelse det bedste, jeg ved. Så kan jeg igen trække vejret frit.

Jokker du også i spinaten? Jeg kan varmt anbefale en ny start med Jesus.


Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Lagt på nettet 20.01.2019

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også