23.08.2001 12:00 Alder: 23 yrs
Vibeke Sode Hjorth

Skrevet af:
Vibeke Sode Hjorth

Kan vi helbrede i Jesu navn?

Er det muligt for mennesker at få nådegaven til at helbrede i Jesu navn?

Tak for dit spørgsmål! Ja, det er muligt for Jesus-troende at få nådegaven til at helbrede i Jesu navn! Det står klart og tydeligt i Bibelen - og så ser vi det jo også ske i dag rundt omkring os.

I Bibelen står fx om de, der tror på Jesus: "I mit (Jesus') navn skal de uddrive dæmoner, de skal tale med nye tunger, og de skal tage på slanger med deres hænder, og drikker de dødbringende gift, skal det ikke skade dem; de skal lægge hænderne på syge, så de bliver raske." (Markus-evangeliet kap 16 vers 17-18).

I løbet af historien har det vist sig, at disse tegn ofte har været stærkest i områder, hvor evangeliet om Jesus skulle forkyndes første gang. Det kan være grunden til, at vi i dag ikke ser så meget af disse tegn her i Danmark, men i Afrika, Asien og andre steder, hvor den kristne mission er stærk, er der også mange mennesker, der oplever det.

Men også i Danmark hører vi jo om med jævne mellemrum, at mennesker er blevet raske, fordi Jesus har gjort det gennem kristne, der har bedt Jesus om at gøre dem raske! Da Jesus gik omkring i Israel, gjorde han ikke alle raske, som var syge. Sådan er det også i dag. Men gaven til at helbrede er et tegn på, at Gud er i blandt os. Det er et lille glimt af, hvordan det skal blive på den nye jord, som Gud vil skabe, når denne verden er gået under. På den nye jord skal der ikke mere være synd, og derfor er også al sygdom og død væk.


Vibeke Sode Hjorth

Skrevet af:
Vibeke Sode Hjorth

Lagt på nettet 23.08.2001

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også