29.08.2018 09:44 Alder: 6 yrs
Mette Hornstrup Schmidt

Skrevet af:
Mette Hornstrup Schmidt

Jesus elsker os i ferie og hverdag

Feriedage og hverdage kan føles meget forskellige. Men Jesus er den samme hver dag


Der er forskel på dagene i vores liv. Der er de dage, som er noget særligt: Mærkedage, festdage, højtidsdage, glædesdage eller feriedage. Det er ofte dem, vi husker bedst, og dem som får særlig betydning for os.

Men så er der også alle hverdagene. Dem der er flest af. De grå og måske lidt kedelige hverdage, hvor livet bare går sin gang, som det plejer at gøre. Nogle af os har tendens til bare at vente på, at hverdagene går indtil den næste ferie, højtid eller mærkedag, for det er der, vi føler, vi lever og har tid til at udfolde os.

Eksotisk ferie eller tirsdagsopvask

Nogle gange kan jeg godt føle, at det er på disse særlige dage, at jeg for alvor kan være mig selv, og at den almindelige hverdags-mig er en anden og mere kedelig udgave af mig. Dagene påvirker, hvordan jeg opfører mig, hvordan jeg føler, og hvordan jeg tænker om mig selv, om andre og om verden omkring mig.

Dagene er forskellige, og vi oplever dem meget forskelligt, men Jesus er den samme hver dag. Om det er hverdag, fest eller ferie, er Jesus den samme. Han elsker dig og vil gerne være en del af dit liv alle dage både de særlige dage og alle de grå hverdage. Jesus elsker dig lige højt, om du er i gang med at holde ferie i et eller andet eksotisk land, eller du står med hænderne i opvasken på en helt almindelig tirsdag.

Gå på opdagelse her på JesusNet.dk og find ud af meget mere om, hvem Jesus er hver dag.


Mette Hornstrup Schmidt

Skrevet af:
Mette Hornstrup Schmidt

Lagt på nettet 29.08.2018

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også