27.01.2023 12:12 Alder: 1 year
Mathilde Stær

Skrevet af:
Mathilde Stær

Jeg har brug for et hold

Alle har brug for støtte fra andre, og jeg er ikke i tvivl om, hvem der er den vigtigste støtte for mig

Foto: Andrea Piacquadio

Lige nu er det danske håndbold-herrelandshold i fuld gang med at spille sig videre i VM-slutrunden. Når jeg tænker over det, er der egentlig enormt mange involveret for at hjælpe spillerne på landsholdet.

For at spillerne kan spille bedst muligt, har de også brug for en træner, en fysioterapeut og familie og venner på deres hold til at støtte og bakke dem op. Ligesom spillerne har brug for støtte og opbakning fra alle dem bag kulissen, har jeg også brug for støtte og opbakning i mit liv. Derfor skal jeg bruge et hold og et team bag det hold, nogen, som jeg kan stå sammen med, så vi kan styrke, hjælpe og støtte hinanden.

Jeg har brug for et hold, når jeg spiller fodbold eller håndbold. Selv hvis jeg skal være skiløber eller speedway-racer, har jeg brug for en træner og nogle andre at træne med, så vi kan gøre hinanden bedre. Jeg har brug for nogen, der kan vise mig en vej frem og give mig den viden, der gør mig dygtigere.

Hvem har du brug for på dit hold?

Jeg har brug for mennesker, som jeg kan have det sjovt med på mit hold. Jeg har brug for nogen, som ser mig som ønsket og elsket, for den jeg er, og ikke for det, jeg gør. Derfor ved jeg, hvem den vigtigste spiller på mit hold er – Gud! Han ser både mig og mine medspillere som ønskede og elskede, og jeg øver mig på det samme.

Det er ikke kun mig, der har brug for et hold. For at holdet kan fungere, har det også brug for mig. Mit hold er altså ikke kun til for mig. Jeg er ikke centrum for holdet, jeg er en del af holdet. På samme måde som spillerne på herrelandsholdet har brug for hinanden, for eksempel når Niklas Landin har en off-dag, og Kevin Møller tager over i målet.

På mit hold er det Gud, der er i centrum. Det er Gud, der bærer og styrker os alle. Hvis jeg synes, livet bliver hårdt i en periode, har jeg, foruden Gud, mit hold at støtte mig op ad. Jeg har en holdkammerat, som er klar til at overtage målet for mig, eller hjælpe mig i forsvaret, når jeg ikke kan dække op alene.

Jeg har mine venner, min familie og øvrige holdkammerater til at støtte mig igennem livet, men jeg er ikke i tvivl, den vigtigste spiller på mit hold er: Gud! Hvem er den vigtigste spiller på dit hold?

 

 


Mathilde Stær

Skrevet af:
Mathilde Stær

Lagt på nettet 27.01.2023

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også