19.02.2022 16:40 Alder: 174 days
Kurt Ejvind Nielsen

Skrevet af:
Kurt Ejvind Nielsen

Gud giver vækst

Jesus sagde: »Med Guds rige er det ligesom med en mand, der har tilsået jorden; han sover og står op, nat og dag, og kornet spirer og vokser, uden at han ved hvordan … Men når kornet er modent, går han straks i gang med seglen.«

Fra søndagens tekst i kirkerne:

Markusevangeliet kapitel 4, vers 26-32

 

Jesus brugte meget tid på at undervise alle slags mennesker omkring sig. Han sammenligner sin undervisning med en mand, der sår korn. Når korn kommer i fugtig jordi fugtig jord, spirer det i løbet af et par dage, og det ene korn kan sætte mange nye korn i akset i løbet af vækstperioden. Jesus ønsker at så ord i mennesker. Ord om Gud og om livets største mening. Han ønsker at så sig selv i mennesker.

Jesus er som et frø, der kan gro i hvert eneste menneske. Der er en kraft og en kærlighed i Jesus' person, der gør, at han kan vokse, selv i det hårdeste menneske, og i det mest fortvivlede menneske. Der er ikke nogen undtagelse. Jesus skal blot sås i menneskelivet. Gud giver Jesus-vækst i dit liv.

Jesus-kornet fortsætter sin vækst, lige til det skal høstes. For der kommer en dag, hvor han, der såede, høster. Guds rige er kommet ind i vores ufuldkomne verden med Jesus og skal komme igen. Han ved selv, hvornår det sker. Derfor venter vi på, at Guds rige skal komme endnu engang. Da skal alle, der har ladet Jesus-kornet vokse, gå ind i det fuldkomne Guds rige, hvor der ikke er alt det, vi trækkes med af dårlige ting i vores liv med hinanden. Ingen sygdom, konflikter, eller død findes der.


Kurt Ejvind Nielsen

Skrevet af:
Kurt Ejvind Nielsen

Lagt på nettet 19.02.2022

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også