05.08.2015 00:00 Alder: 9 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Ferier du ikke vil hjem fra

Når ferien er slut, kan man nogle gange ønske: ”Bare det her dog blev ved!”. Som kristne tror vi, at vi en dag skal opleve, at det gode bare varer ved og ved og ved.

Foto: anyaberkut / iStockphoto

Den sidste dag i ferien

Kender du det med de trælse tanker og følelser, der kan dukke op den sidste dag i en dejlig ferie? ”I morgen er det slut. I morgen skal jeg hjem til hverdagen. Og naturligvis er der meget godt i den. Men der er altså bare noget helt særligt lækkert ved at være på denne her ferie! Bare jeg dog kunne blive lidt længere”. Vi ved jo godt, at hvis vi kunne blive længere på denne ferie, ville det være fedt i begyndelsen. Men med tiden ville det også blive kedelig hverdag.

Den sidste dag i livet

Det er naturligvis på mange måder ganske anderledes med den sidste dag i mit liv. Men der er dog noget, der ligner: Jeg ville egentlig rigtig gerne blive her noget længere! Ikke fordi jeg kender det, jeg skal hen til. Men fordi jeg er glad for det, jeg er i nu.

Gennem Bibelen fortæller Gud mig, at jeg faktisk skal glæde mig til den dag. For han vil efter min død give mig evigt liv i en verden, der er endnu bedre end denne verden. En verden uden ondt i nogen form. En verden, der vil opleves som en megagod ferie – der varer evigt!

Og så passer det ikke helt, at jeg ikke kender denne nye verden. Jeg har godt nok aldrig været der. Men jeg kender jo en del til Gud og Jesus. Og det er dem, der har lavet denne nye verden. Og de vil være sammen med mig i den – endda så fysisk, at jeg kan se dem og røre ved dem!

Nogle gange på en god ferie tænker jeg: ”Det her er som en lille forsmag på den nye verden, jeg må glæde mig til”.


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Lagt på nettet 05.08.2015

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også