11.09.2021 15:51 Alder: 343 days

Et godt perspektiv

Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift.

Fra søndagens tekst i kirkerne:

Matthæusevangeliet kapitel 6, vers 24-34

 

Når Jesus i sin store bjergprædiken taler om bekymringer, får vi mange gode ord, der hjælper os til ikke at lade bekymringerne fylde op i vores liv.

Og det helt centrale i denne del af talen er, at vi skal søge Guds rige og hans retfærdighed først.

Dermed fjerner han ikke alle problemer fra os. Han hjælper os til at prioritere rigtigt.

Når vi søger Guds rige og hans retfærdighed først, stikker vi heller ikke hovedet i busken og tager skyklapper på i forhold til det, der sker omkring os.

Men vi får hjælp til at have et godt perspektiv på det, der sker.

Når vi følges med Gud i vores liv og lader ham være vigtigere end alt andet, får vi netop hjælp til at tage fat på både små og store problemer omkring os og til at hjælpe andre.

For når Gud er med os i vores hverdag, er vi aldrig alene om noget – aldrig overladt til os selv. Og så kan vi opleve, at det, der ville være overskueligt for os selv, kan ændres til noget, der ikke længere er lige så svært eller umuligt. Det er ikke sikkert, det bliver nemt, men vi er ikke alene om det – vi får Guds hjælp i tilgift.

Skrevet af:

Morten Nielsen


Lagt på nettet 11.09.2021

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også