29.06.2019 17:50 Alder: 5 yrs
Mette Hornstrup Schmidt

Skrevet af:
Mette Hornstrup Schmidt

Du har fri

Ferie kan være en kærkommen pause fra forventninger og give frihed til bare at være. Jesus vil give dig fri hele året 

Foto: Roberto Saltori, https://www.flickr.com/photos/robysaltori/33493092574/

Sommeren er over os, og nu begynder ferietiden for alvor. Børnene er helt kulrede og opfører sig lidt som køer, der lige er kommet på græs om foråret. Og det er for øvrigt det samme med de voksne, for nu er det ferie.

Vi har fri. Fri fra sure matematiklærere og krævende chefer. Fri fra at skulle præstere. Vi har fri til at lave lige det, vi har lyst til uden hverdagens begrænsninger. I ferien er der frihed til at slappe af og til bare at være. Man kan læne sig tilbage og tage en befriende pause fra en masse forventninger.

Jesus-fri

Jesus ønsker at give dig fri. Men den frihed, som Jesus taler om, handler ikke kun om nogle enkelte ugers ferie om året. Det er en frihed, som gælder hver eneste dag, du lever. Det er en frihed fra præstationsangst, fra ikke at slå til og fra ikke at leve op til andres og egne forventninger. Det er en frihed til altid at være god nok, ja faktisk meget mere end god nok.

Den ultimative frihed

Jesus ønsker at give dig fri til at være lige præcis det menneske, du er, og som du er skabt til at være. For i hans øjne er du fuldstændig perfekt, når du bare er dig. Du behøver ikke være bedre, dygtigere, klogere, sundere eller smukkere.

For Jesus er du så uendeligt værdifuld, at han valgte at ofre sig selv på korset for dig. Så meget elsker han dig, og det er ikke noget, du gør dig fortjent til. Det er bare sådan det er.

Som jeg ser det, så er det den ultimative frihed: At vide at jeg er elsket uanset hvad


Mette Hornstrup Schmidt

Skrevet af:
Mette Hornstrup Schmidt

Lagt på nettet 29.06.2019

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også