19.03.2022 16:32 Alder: 106 days
Kurt Ejvind Nielsen

Skrevet af:
Kurt Ejvind Nielsen

Djævelen gør blind

(Jesus sagde) Når han (Djævelen) farer med løgn, taler han ud fra sig selv; for løgner er han og fader til løgnen. Men jeg siger sandheden, derfor tror I mig ikke.

Fra søndagens tekst i kirkerne:

Johannesevangeliet kapitel 8, vers 42-51

 

Det skulle da ikke være så svært at skelne mellem løgn og sandhed. At vælge mellem de to burde med vores indsigt være let.

Helt ærligt, det er vanskeligt somme tider. Og den diskussion, som Jesus har med jøderne, går helt op i en spids. Hvad mener jøderne egentlig om Jesus? Hvem er han? De mener, at han er besat. Jesus påstår derimod, at han kommer fra Gud. "Hvem har ført jer vild, jøder? I gør, hvad Djævelen vil. Han er jo denne verdens løgner. Han har gjort jer blinde."

Der er splittelser overalt. Kærligheden, tilgivelsen og sandheden er ødelagt. Alt det gode, som Gud har skabt, er ødelagt.

"I kan ikke høre sandhedens ord, for I er vant til at lytte til løgnen", siger Jesus og irettesætter dem, fordi han ønsker, at de skal tro sandheden.

Der er en vej tilbage til Gud og fællesskab med ham. Det er erkendelsen af, at vi ikke kan høre Guds stemme, uden at det bliver givet os af ham. Gud vil dig. Han vil, gennem Helligånden, åbne dit hjerte for hans ord, så de bliver sandheden for dig.

Sandheden er, at du er Guds barn, når Helligånden har overbevist dig om, at Jesus er Guds søn, verdens frelser. Jesus slutter med at give dig et løfte: "Den, der holder fast ved mit ord, skal aldrig i evighed se døden."


Kurt Ejvind Nielsen

Skrevet af:
Kurt Ejvind Nielsen

Lagt på nettet 19.03.2022

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også