08.04.2022 16:20 Alder: 2 yrs

Skrevet af:
Anne Kathrine Wagtberg Hansen

Bibelen rummer alt om Gud

Hvis vi gerne vil lære Gud at kende eller bare undersøge muligheden for, at han findes, er Bibelen et godt sted at starte 

Blond kvinde læser

Foto: StockSnap fra Pixabay

Forestillingen om en virkelig Gud er for en del mennesker fremmed, en absurditet. Det kan der være mange grunde til.

Der kan være intellektuelle indvendinger, oplevelser der synes at modsige Guds nærvær og kærlighed, eller måske er det bare lige så uvant, som det kan være at spise ristede insekter til dessert.

Hvis du vil søge Gud, vil jeg af hele mit hjerte opfordre dig til at læse i Bibelen. (Er bibellæsning nyt for dig, så begynd med Det Nye Testamente.). Sæt f.eks. tid af hver dag i en periode, og se, hvad der sker. Gud har lovet, at Bibelen rummer alt, hvad vi behøver for at lære ham bedre at kende.

Jeg talte engang med en, der sagde: "Jeg vil gerne møde Gud, og du bliver ved at med at tale om Bibelen. Men det er Gud, jeg vil møde -– ikke en gammel bog!" Forståeligt. Hvis jeg tager til bageren og betaler for økologisk ciabatta, vil jeg ikke have en sten med hjem.

Men Bibelen fortæller om Guds søn, Jesus, at der er en intim forbindelse mellem ham og hans ord, hvilket giver god mening. Med mindre vi lyver meget eller ofte taler sort, er der for de fleste af os en lige linje fra dem, vi er, til det, vi siger. Derfor er Bibelen både en fantastisk gammel bog og en lige vej til Jesus og dermed Gud.

Hvordan man kan vide, om det passer? Det kan man ikke. Det kan vi jo aldrig, før vi har forsøgt. Det er derfor, vi prøver alligevel.


Skrevet af:
Anne Kathrine Wagtberg Hansen

Lagt på nettet 08.04.2022

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også