07.09.2016 00:00 Alder: 4 yrs
Forfatterprofil

2025 planer og evigheden

I disse uger arbejder det danske folketing på at lægge en 2025-plan. Det gør de for at skabe retning for, hvilken vej Danmark skal gå frem mod år 2025. Som kristen skal man lægge planer, der strækker sig helt frem mod evigheden. Heldigvis vil Gud godt hjælpe til, for det er nemlig hans evighedsplan, der er tale om.  


Foto: Getty Images/iStockphoto

Gode planer

Gode planer kommer i alle mulige forskellige afskygninger. Eksempelvis kan man have en plan om at have sine lektier eller sit arbejde færdigt hver dag inden 17:00, så man har god tid med sine venner og sin familie. Man kan også have en plan om at følge et træningsprogram hver dag frem mod et marathon. En god plan er til for at hjælpe én til at holde fast på nogle ting, som har stor værdi.

Når regeringen kommer med et forslag til, hvordan planen frem mod 2025 skal se ud, sker det ud fra nogle af deres mærkesager. Noget der er vigtigt for regeringen at holde fast ved. De ved, at der kan komme forskellige kriser og andre ting, som distraherer dem fra at huske deres mærkesager. Derfor bliver de nødt til at have en plan, der holder dem fast på deres mål.

Guds evighedsplan

Sådan er det også i livet som kristen. Bibelen fortæller, at alle der tror på Jesus som Guds søn har et mål for enden af dette liv – nemlig evigheden sammen med Gud. Læs eksempelvis Johannesevangeliet 3, 16.

Sådan et mål strækker sig forhåbentligt langt ud i fremtiden, og der er mange ting, der kan distrahere én på vejen dertil. Derfor er det godt at gøre sig nogle overvejelser om, hvordan man holder fast i sin tro hele livet igennem og ikke brænder ud halvvejs.

Snak med Gud om, om der er noget, som står i vejen for dine evighedsplaner. Noget som gør, at du risikerer at give slip på din tro, fordi du glemmer den værdi, den engang havde for dig. Hvis du synes, at det er svært at ”snakke” med Gud, så prøv med en god ven. Dem kan Gud sagtens tale igennem. Prøv også at læse i Bibelen. Det er nemlig Guds evighedsplan på skrift. Her kan du også læse, at du ikke står alene, men at det også er Guds mål, at du når evigheden sammen med ham i den sidste ende.

”Jeg ved, hvilke planer jeg har lagt for jer, siger Herren, planer om lykke, ikke om ulykke, om at give jer en fremtid og et håb.” (Jer. 29,11).


Forfatterprofil

Lagt på nettet 07.09.2016

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også