07.04.2019 18:18 Alder: 5 yrs
Mette Hornstrup Schmidt

Skrevet af:
Mette Hornstrup Schmidt

Grøn pil til Himlen

Du behøver ikke at holde og vente, for der er grøn pil og fri bane til Gud nu

Jeg havde en dag mine to niecer på 6 og 8 år med ude at køre. Undervejs kommer vi til et lyskryds, hvor lyskurven tydeligt viser en grøn pil, der peger ligeud. Da det var den vej, vi skulle, suste vi lige igennem krydset uden at være nødt til at tage farten af.

Situationen er på ingen måde bemærkelsesværdig, før min niece på 6 år begejstret siger til min anden niece: ”Ej, så du, at der var en grøn pil, der pegede lige op i himlen? Det er da skørt”.

Flyvende biler

Jeg kunne ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet over, at en pil, som jeg med største selvfølgelighed tolkede til at pege ligeud, i hendes øjne med lige så stor selvfølgelighed pegede lodret op i luften.

Og jeg må give hende ret i, at det er da skørt at sætte en pil op, der fortæller, at her må din bil gerne transformere sig til en flyvemaskine og begynde at køre lodret op i luften.

Fri bane til Gud

Men måske er den grønne pil til himlen slet ikke så skør. I modsætning til en rød pil, der fortæller, at du ikke må køre den vej, så fortæller den grønne pil, at der er fri bane.

Det varer ikke så længe, inden det er påske, hvor vi fejrer, at Jesus sørgede for, at pilen mod Himlen skiftede fra rød til grøn. Hans død og opstandelse betyder, at der er fri bane for os til at køre ind på vejen mod Himlen.

Du behøver ikke, at holde og vente for rødt. Der er grøn pil til Gud nu, så værs’go’ at køre.


Mette Hornstrup Schmidt

Skrevet af:
Mette Hornstrup Schmidt

Lagt på nettet 07.04.2019

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også