23.01.2013 12:00 Alder: 6 yrs
Anette Maria Ingemansen

Skrevet af:
Anette Maria Ingemansen

Sindsygt

I 2004, da Åge var 18 år, fik han døden og sorgen tæt ind på livet. Han mistede sin far, og andre af hans venner oplevede også sorg. Det satte gang i en proces, som har ændret hans liv radikalt.

"Jeg er vokset op i Indre Mission i Nordjylland, og jeg har hørt meget om kristendommen, men jeg havde ikke taget det til mig. Kristentroen betød ikke noget for mig, indtil efter min fars død," fortæller Åge.

Han begyndte at komme i en Indre Missions Ungdom (IMU), der arrangerede en pilgrimsvandring, som Åge deltog i.

Voldsom læsning 

"Undervejs blev jeg enig med mig selv og med Gud om, at jeg ville læse hele Bibelen. Gennem flere tekster opdagede jeg, at Gud kan gribe ind i menneskers liv på den mest voldsomme måde med hensyn til død og ødelæggelser, for at de skal se, hvem han er, så de kan vende om til ham. Jeg så pludselig, at det var min situation," siger Åge.

Blandt andet læste han Matthæusevangeliet 18,9, hvor der står: "Og hvis dit øje bringer dig til fald, så riv det ud og kast det fra dig; du er bedre tjent med at gå ind til livet med ét øje end med begge øjne i behold at kastes i Helvedes ild."

"Det er voldsom læsning, men verset mindede mig om, at det er bedre, vi mister ting her på jorden og bliver frelst, end at vi har dem og går fortabt. Derfor tog Gud måske min far."

Døden en øjenåbner

Langsomt blev det virkeligt for Åge, at Gud havde sendt Jesus, for at redde ham fra at gå fortabt efter døden.

"Jeg synes, at det er sindssygt, at Jesus gav sit liv, for at han kunne redde mit. Jeg føler slet ikke, jeg er det værd. Min far var ikke Jesus. Men hans død var med til at åbne mine øjne," fortæller Åge.

For nogle år siden begyndte han i IMU i Brønderslev, og her er han blevet hængende.

"Vi beder meget, og sammen med bibellæsning gør det meget ved mig. Gud er stor og fantastisk," konstaterer Åge.


Anette Maria Ingemansen

Skrevet af:
Anette Maria Ingemansen

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også