23.04.2004 12:00 Alder: 14 yrs

Skrevet af:
Hartvig Kloster

Kongen i vandet

Engang var kongen, hans familie og alle deres tjenestefolk på sejlads. Pludselig hørtes et plask. Kongen ser ud af øjenkrogen, at hans elskede søn ligger i de kolde bølger på det dybe hav.

Engang var kongen, hans familie og alle deres tjenestefolk på sejlads.

Pludselig hørtes et plask. Kongen ser ud af øjenkrogen, at hans elskede søn ligger i de kolde bølger på det dybe hav. Resolut springer kongen overbord for at redde sønnen. Kongen får sønnen reddet op, og der bliver glæde og lettelse i kongefamilien.

Kongen blev spurgt, hvorfor han selv hoppede i vandet. Han kunne jo ha´ spurgt nogen af alle sine tjenestefolk, om at redde sønnen? Han svarede, at det var hans faderhjerte, der drev ham.

Tænk på Gud som kongen. Han har også reddet dig fra døden! Ja, undskyld mig, men faktisk var døden og helvede den eneste udvej fra dette liv. Og ganske fortjent på grund af vores skyld, løgn og egoisme.

Når kongen ser dig, ser han dig som sit højt elskede barn. Men Gud er hellig, og tåler ikke synd. Du og jeg er syndere, og dermed fortabte i os selv.

Heldigvis har Gud et faderhjerte, som drev ham op på et kors. Gud tog vores straf. Vi kan gå fri fra dommen, og få evigt liv ved et ja til manden på korset – nemlig til Jesus.

Har du sagt dit ja?


Skrevet af:
Hartvig Kloster

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også