16.02.2004 12:00 Alder: 14 yrs
Forfatterprofil

Fastelavnstid

Jesus vidste, hvad der skulle ske med ham, da han tog til Jerusalem for at holde påskefest. Han vidste, at folkeskaren ville vende ham ryggen og råbe "Korsfæst ham". Alligevel tog han af sted. Han vidste, at det var nødvendigt, for at han kunne frelse verden.

Da Jesus gik sammen med sine disciple og andre mennesker her på jorden, gjorde han mange undere og store ting. Derfor var det svært at forstå, da Jesus begyndte at fortælle dem, at han skulle tages til fange, mishandles og slås ihjel.

Men Jesus vidste, hvad der skulle ske med ham, da han tog til Jerusalem for at holde påskefest. Han vidste, at folkeskaren ville vende ham ryggen og råbe "Korsfæst ham".

Alligevel tog han af sted. Han vidste, at det var nødvendigt, for at han kunne frelse verden.

Hans disciple, som var hans elever eller lærlinge, forstod det ikke. Men i virkeligheden var det, der så ud som et nederlag, en sejr. Når Jesus lod sig fange og korsfæste, var det en naturlig følge af, at han havde gjort mange undere og havde hjulpet andre.

Da Jesus døde, døde han i stedet for os. Derfor kan vi ved tro på ham blive befriet fra at blive fordømt for alt det onde i os.

Det er budskabet i påsken, som fastelavnstiden er en forberedelse til.

Du kan høre mere om dette i kirken denne søndag, hvor prædiketeksten er fra Lukasevangeliet kap. 18, vers 31-43


Forfatterprofil
comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også