08.12.2005 12:00 Alder: 18 yrs
Forfatterprofil

Tilgiver Gud de sortes gudetro?

Hvordan kan Gud tilgive de sorte, at de tror på en anden gud, når det helt tydeligt i Bibelen står: Der er kun en Gud?

Svar:

Hudfarven er uden betydning

I forholdet til Gud er der ingen forskel på vi mennesker, uanset hvilken hudfarve vi har. Sagen er, at Gud tilgiver ALLE - uanset hudfarve, som tror på Jesus og bliver døbt. Det på trods af, at rigtig mange mennesker har troet på andre guder før de blev kristne. Jeg tror, du må ændre dine forestillinger en hel del. Der er mange afrikanere, som er hedninger (dyrker andre guder), men som ved langt mere om Gud og gerne vil høre om Jesus end mange - åh så kloge danskere, der både er døbt og konfirmeret, men som tilsyneladende hverken ved noget om Gud eller tror på ham, og slet ikke ønsker at høre noget om Jesus Kristus.

Jesus græd over vantroen

Sagen er den: Når man ikke tror på Kristus er man vantro – det er det farlige for os alle – uanset hudfarve! Der står to gange i Bibelen, at Jesus græd. (Lukas 19,41 og Johannes 11,35). I begge tilfælde var årsagen vantroen, nemlig modstanden mod Gud og hans Søn.

Ifølge Bibelen vil Gud, at alle mennesker skal frelses og komme til erkendelse af sandheden. ( se f. eks. 1. Timoteus 2,4), men Gud tvinger ingen til at lade sig frelse. Hvis vi tror på andre guder – f. eks. pengeguden - vil vi gå glip af frelsen – uanset hudfarve. Der er ingen undtagelser – hinduen som tror på tusindvis af guder er ikke længere væk fra Gud end den sækulariserede dansker, som ikke har plads til Gud i sin tilværelse.


Forfatterprofil

Lagt på nettet 08.12.2005

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også