28.01.2015 12:00 Age: 5 yrs
Line Reckweg Nissen

Skrevet af:
Line Reckweg Nissen

Vi hepper på dig

Du er på landsholdet! Du er udvalgt til at være Guds barn. Vores tjeneste i Guds rige afviger på ret mange punkter fra det at spille håndbold, men den team spirit, som Gud ønsker for os, er ret meget den samme. Vi er ét hold

Håndbold210

© carmeta - Fotolia.com

De danske TV-kanaler er i denne tid belagt med VM i herrehåndbold, og langt de fleste kender til de udvalgte spillere: Mikkel Hansen, Niklas Landin, Jesper Nøddesbo og alle de andre. Men der er også altid spillere, som ikke klarer førsteholdet. De, der føler sig som andenrangs sammenlignet med heltene på førsteholdet. Sådan én kom med på det danske hold i kampen mod Polen. Mads Mensah Larsen klarede lige præcis ikke skærene til at blive udtrukket blandt de første, men han blev skiftet ind, fordi træneren havde tro for, at han var, hvad danskerne skulle bruge for at slå polakkerne. Holdets reaktion på den indskiftning forkynder evangeliet tydeligere, end jeg troede, jeg skulle se til VM.

Er jeg god nok?

Mads Mensah var andet-valget. Han kom sent ind i slutrunden, og han havde ikke varmet op sammen med de andre. Hans største udfordring var at tro på, at han godt kunne klare den. At han var god nok. Det lyder banalt, og vi andre kan tænke, at selvfølgelig er han god nok, når han spiller på landsholdet! Men Mads kan kigge ud på hundredevis af andre spillere, som også alle sammen er udvalgt - og alle sammen før ham - og det kan knække selvtilliden. Det vidste hans holdkammerater. Derfor var de ekstra opmærksomme, da Mads trådte på banen. Derfor nøjedes de ikke bare med at klappe, da han lavede sin første - sin anden - sin tredje - scoring. Nej, der lød et brøl fra bænken, i det de i samlet flok rejste sig og råbte, hujede og heppede, da han knaldede bolden i nettet! Det var en sejr, og det skulle han mærke!

Team spirit

Du er på landsholdet! Du er udvalgt til at være Guds barn. Vores tjeneste i Guds rige afviger på ret mange punkter fra det at spille håndbold, men den team spirit, som Gud ønsker for os, er ret meget den samme. Vi er ét hold. Vi er ét legeme. "Lider én legemsdel, så lider også alle de andre. Bliver én legemsdel hædret, så glæder også alle de andre sig" (1 Kor 12,26). Vi skal heppe på hinanden! At nå sejrsprisen, som Paulus snakker om (Fil 3,14), dvs. at blive en del af Guds børneflok på den nye jord, er en holdpræstation. Vi står ikke alene. Og hvis det første der sker, når nogen kommer på banen, er at de taber bolden, som Mads han gjorde, så er det ok. Så skal vi bare heppe desto mere, når de rejser sig op og tæsker bolden i mål i den anden ende!


Line Reckweg Nissen

Skrevet af:
Line Reckweg Nissen

Lagt på nettet 28.01.2015

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også