09.11.2019 19:19 Age: 5 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Skinner du igennem?

I vores moderne kultur skal man skabe sin egen værdi. Hos Gud har man allerede stor værdi

Det har nok været de ældste elever i den lokale folkeskole. I hvert fald havde nogen lavet skabeloner og sprayet budskaber på fortovsfliser, bænke, elskabe og andre genstande i det fri. Et af de mest brugte budskaber var: ”Skinner du igennem?"

Når jeg løber en tur, møder jeg dette budskab igen og igen, og det har sat tanker i gang.

Skinner du nok?

En af tankerne bag er sikkert, at man skal vove at vise, at man har værdi. At man er noget værd og ikke behøver kravle rundt i skyggerne.

Men formuleringen tyder nok desværre mere på en anden tolkning. Noget i retning af: Klarer du at ”shine” for de andre? At fremføre dit image i så flot en udgave, at de andre må anerkende, at du er noget særligt.

Det er et budskab, der passer godt i den moderne kultur, hvor man skal skabe sig selv og sin værdi. Det er anstrengende og stressende og rigtig trist for alle dem, der bli’r ”taberne”, som ikke skinner stærkt nok.

Gud skinner på dig

Så vil jeg hellere løbe og tænke på budskaber som: ”Du har uendelig stor værdi!” og ”Du er altid elsket af Gud!”.

Her er også noget, der skinner. Men det er ikke mine egne hårdt oparbejdede fortræffeligheder. Det er Guds kærlige ansigt, der sender varmt solskin ned på mig.

Jeg vil også gerne tænke på, at Jesus faktisk løber her ved siden af mig. Usynlig, men virkelig. Han skinner på mange måder. Skinner varmt af kærlighed. Skinner klart af sandhed. Skinner overvældende af styrke.

Jesus skinner igennem, og sammen med ham vil jeg altid skinne.

 

Læs mere om Jesus i vores tema Jesus


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Lagt på nettet 09.11.2019

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også