08.01.2023 18:48 Age: 1 year
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Rettidig

Det er vigtigt at være forberedt, både i livet her på jorden og i et længere perspektiv

”Tid er det, der gør, at der kan være 314 biler, 47 fodgængere, 9 hunde og 21 cyklister på præcis samme plet på en gade på præcis samme dag, uden at nogen kommer til skade”. Dette er ikke verdens dybeste filosofiske definition på tid. Men den siger alligevel meget: Skader sker først, hvis flere ting er på pletten på samme tid. Der behøver bare være få sekunders forskel, før det er helt ufarligt.

Omvendt: Skal to mennesker mødes, skal de være samme sted på præcis samme tid. Det er godt, at tiden går, og at vi mennesker indretter os efter dette vilkår – også når vi markerer, at nu er der igen gået et år.

I rette tid

”Rettidig omhu” skulle være mottoet hos en af de største danske finanseksperter. Mange ting lykkes kun, hvis man gør dem i rette tid. Prøv at høste dine jordbær i haven nu ... Prøv at komme med en julegave i april måned … Prøv at vente med at få lavet dine bremser, til bilen er kørt ind i noget, fordi den ikke kunne bremse mere ...

Tiden stopper

En dag standser tiden, siger Gud. En dag mødes alle mennesker, der nogensinde har levet, på samme sted til samme tid. Den dag skal vi alle møde vores skaber, Gud. Det øjeblik er der ikke længere tid til at forberede sig på dette møde.

Rettidig omhu vil i dybeste forstand sige at forberede sig til dette møde, inden det sker. Og ingen af os ved, hvornår det sker. Hvordan forberede sig? Ved at leve livet sammen med Jesus. Mere skal der ikke til. Og ham kan du møde hvert eneste øjeblik – endnu.


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Lagt på nettet 08.01.2023

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også