02.09.2013 12:00 Age: 7 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Pulled pork

Farvestrålende skilte med pulled pork kan få tænderne til at løbe i vand. Men hvad hjælper det, hvis de har udsolgt? Gud ske lov, har Gud aldrig udsolgt på de ting, han lover! Og så er prisen jo også værd at gå efter.

Pulled pork

Efter gudstjenesten i søndags havde vi lovet hinanden, at vi ville prøve en nyhed på den nærliggende tank: Burger med pulled pork! Så vi drog forventningsfulde og sultne ind i butikken og stod i kø. Kun for at få at vide, at de ikke havde mere kød den dag.

Udenfor stod skiltene stadig med de farvestrålende billeder af pulled pork. Men butikken havde ikke mere. Ekspedienten sagde hverken "desværre" eller undskyldte. Hun så nærmest ud, som om hun ville ønske, at alle kunder bare blev væk, så hun kunne få lidt fred!

Aldrig udsolgt

Nå, vi fandt en af de gode gamle leveringsdygtige pølsevogne. De har måske ikke så mange smarte kæmpeplakater - til gengæld har de varen. Det fik mig til at tænke på den "butik" vi kom fra: kirken.

Den har ikke så mange appetitvækkende gigant-bannere udenfor. Måske burde man overveje at ændre på det? Men den har en rigtig god vare. Her kan man få kontakt med universets skaber og herre. Her kan man få guddommelig tilgivelse og evigt liv. Her kan man møde et varmt kristent fællesskab. Og så løber Gud aldrig tør. Han får aldrig udsolgt. Han er altid leveringsdygtig. Og til en pris, ingen tank eller pølsevogn kan slå. Alt hos Gud er nemlig gratis!

Okay - til kirkekaffen ser vi gerne, at man lægger en tier, men skulle det smutte, går det nok alligevel. Men alle Guds fantastiske varer er gaver. Gratis gaver. Min sidste tanke var: bare vi, der kommer i kirken, nu ikke ligner hende, der bare ville ønske, at kunderne blev langt væk, så hun kunne få fred ...


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Lagt på nettet 02.09.2013

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også