24.05.2019 12:22 Age: 2 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Mit kryds er sat

Jeg har ikke besluttet mig for mit politiske kryds, men jeg satte et vigtigere et for en del år siden


I disse valgtider må også jeg bøvle med at finde ud af, hvor jeg dog skal sætte kryds. Som så mange andre er min tiltro til de mange valgløfter ikke særlig stor. Det er jo ofte set, at løfterne ikke blev opfyldt efter valget.

For mig er det nok ikke så meget politikernes løfter og slagord, jeg går efter. Det er langt mere, om jeg har tillid til en bestemt person, jeg kan stemme på.

Det vigtigste kryds

Det får mig til at tænke på et langt vigtigere valg. Et valg, hvor jeg satte mit kryds for en del år siden. Et valg, hvor jeg valgte at stole på Gud. Dette valg skal fornyes igen og igen.

Nogle gange er det nemt for mig at sige, at selvfølgelig tror jeg stadig på Gud. Han er stadig den i hele verden, jeg har mest tillid til. Andre gange har jeg problemer. For giver Gud ikke også løfter, han ikke holder?

I hvert fald synes jeg nogle gange, der går vildt lang tid, inden han indfrir sine løfter. Og hvad med de løfter, der handler om det evige liv efter døden? Dem kan jeg jo ikke få sikkerhed for, at han opfylder.

Tilliden

Tillid opstår og næres ved, at man aktivt er i relation med personen. Og det er også her, at min tillid til Gud fornyes igen og igen. Når jeg læser om ham i Bibelen. Når jeg snakker med ham. Når jeg ser, hvordan mit liv former sig på en måde, så der må være en stor finger med i spillet.

Og når jeg lidt pinligt opdager, at Gud for længst har indfriet et løfte – han gjorde det bare på en anden måde, end jeg havde forventet. Så i livets største valg er jeg sjældent i tvivl om mit kryds. Så må vi se, om jeg finder ud af, hvad jeg gør på den politiske valgdag ….


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Lagt på nettet 24.05.2019

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også