24.02.2016 00:00 Age: 4 yrs
Line Reckweg Nissen

Skrevet af:
Line Reckweg Nissen

Jesus sender ingen hjem

Det er X-faktor-tid igen. Hver fredag aften er det knald eller fald for deltagerne, indtil der kun står én vinder tilbage. Men det sker ikke sammen med Jesus. På hans sejrsscene er alle vindere.


Foto: Getty Images/iStockphoto

Endnu en gang kører X-Faktor over skærmen i de fleste danske hjem fredag aften. Det er spændende og nervepirrende, fordi vi ved, at det er knald eller fald for deltagerne. Deres overlevelse i programmet er afhængig af, hvor godt de præsterer, og langsomt hen over de næste uger, bliver feltet skåret ned. I sidste ende står der kun én vinder på scenen. Af og til kan det føles som om, at vores liv fungerer på samme måde.

Løn som forskyldt

Der er mange ting i livet, man skal kæmpe for at opnå, og i mange af de ting, ender der med kun at stå én vinder tilbage. De resterende tabere bliver siet fra undervejs. Sådan er der også folk, der har tænkt om det at tro på Jesus. De troede, at det handlede om at kæmpe sig vej gennem konkurrencen, så man var én af de få, der stod på scenen til sidst. Jesus fortæller om dem i fortællingen om arbejderne i vingården. De arbejdere, der blev rekrutteret først, troede at de ville få en større løn, fordi de havde været i vingården længst. Men alle arbejdere fik den samme løn. Også dem der blev ansat til sidst. For hos Jesus er der kun vindere.

Jesus rekrutterer stadig

I modsætning til X-faktor så handler det hos Jesus ikke om at præstere, når det kommer til at blive frelst. Som i enhver anden god konkurrence, så handler det bare om at være med.

Men desværre er der rigtig mange, som slet ikke vil være med. De fleste af os vil hellere være med i X-faktor. Vi vil hellere kæmpe os til én af denne verdens præmier, som alligevel visner og forgår på et tidspunkt, i stedet for at vinde et evigt liv på en ny og bedre jord.

Auditions til X-faktor er for længst forbi, men Jesus rekrutterer stadig. Der er plads på hans sejrsscene lige til det sidste. 


Line Reckweg Nissen

Skrevet af:
Line Reckweg Nissen

Lagt på nettet 24.02.2016

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også