22.09.2018 17:04 Age: 2 yrs
Mette Hornstrup Schmidt

Skrevet af:
Mette Hornstrup Schmidt

Cigaretter og Jesus

Afhængighed af cigaretter binder mig. Afhængighed af Jesus gør mig fri til at løbe lige hen til Gud

Indrømmet! Jeg er en af vores tids største syndere. Jeg er ryger. Men nu skal det være slut med at lugte af røg og hoste slim hver dag. Slut med at gå i panik over at miste sin sidste lighter eller opdage, man kun har én cigaret tilbage efter lukketid. Det skal være slut med at være styret af cigaretterne og slut med afhængigheden. Jeg vil være fri – røgfri!

I skrivende stund har jeg været røgfri i 26 dage 14 timer og 23 minutter, og det er en god fornemmelse.

Vaner og afhængighed

Cigaretterne er en dårlig afhængighed, men jeg har andre afhængigheder, som jeg ikke vil af med. En af de afhængigheder er Jesus. En ting er, at jeg kan være afhængig af vaner med at gå i kirke søndag formiddag eller finde ro i bøn og i at læse Bibelen. En anden ting er, at jeg helt konkret er afhængig af det, Jesus har gjort.

Jeg ved, at jeg er en synder, at jeg gør dumme ting mod mig selv og andre, og at jeg derfor ikke har mulighed for at nærme mig Gud. Men fordi Jesus er den, som Bibelen siger, han er, og han gjorde det, Bibelen siger, han gjorde, så har jeg fri adgang.

En afhængighed der gør fri

Cigaretterne er en afhængighed, der binder mig til nogle dårlige vaner, som jeg bliver nødt til at vride mig løs fra for at blive fri. Når jeg binder mig til afhængigheden af Jesus, fjerner han det, der binder mig fast til mine egne dumheder og holder mig væk fra Gud.

Afhængigheden af Jesus gør mig fri til at løbe lige ind i Guds store favntag, hvor han fortæller mig, at jeg er værdifuld, og at han elsker mig så højt, at han vil ofre sig selv bare for at kunne give mig et knus.

Gud længes brændende efter også at give dig et knus og fortælle dig, hvor værdifuld du er, og hvor højt han elsker dig. Tør du være afhængig af Jesus?


Mette Hornstrup Schmidt

Skrevet af:
Mette Hornstrup Schmidt

Lagt på nettet 22.09.2018

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også