11.11.2002 12:00 Age: 18 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Åndernes magt - i huse!

Tror du på ånder? Som én sagde: “Jeg tror ikke på ånder - men jeg kan godt blive lidt bange for dem!”.
Jeg tror på ånder. Jeg er selv blevet tilkaldt af mennesker, der havde problemer med ånder. Jeg henvender mig selv til åndsmagter hver eneste dag.

Billede af Gerd Altmann fra Pixabay

Jeg er selv blevet tilkaldt af mennesker, der havde problemer med ånder.

Jeg henvender mig selv til åndsmagter hver eneste dag.

I tv-udsendelserne "Åndernes magt", som blev sendt for nogle år siden, handlede det om ånder og om mennesker - og tit også om huse! "Der er nogle uforklarlige fænomener i det her hus - det skræmmer os!" som én sagde. Og så skal huset "Renses". For der er én eller flere generende ånder, der skal ud af huset, så dem, der bor i huset, kan få fred!

Hvordan får man ånder ud? Ja, det er der stor uenighed om. Fordi man har meget forskellige meninger om, hvad disse ånder egentlig er for noget.

Jeg har samme mening som nogle hundrede millioner andre mennesker verden over: Der findes en åndelig dimension i tilværelsen. Den er præget af to magter, der er i kamp mod hinanden. Den ene magt er suveræn god. Det er Gud og hans engle. Den anden magt er helt rådden ond. Det er Satan og hans onde ånder.

Kampen står ikke om verdensherredømmet. For begge parter véd godt, at det har Gud faktisk vundet. Endnu kan Satan & co stadig kæmpe, Men på dommens dag vil de blive smidt ud af verden og Gud vil nyskabe verden, så den igen bli´r vidunderlig - ligesom før Satan kom og ødelagde så meget.

Kampen står om mennesker, om dig og mig. Jesus siger at et menneske er som et hus. Hvis Guds Ånd bor der, er mennesket kristent. Hvis Guds Ånd ikke bor der - ja enten er huset tomt, eller også kan en ond ånd gå ind i det!

Jamen - i udsendelserne er det ofte afdøde menneskers ånder, der er på spil?

Nul! Den køber jeg ikke. De onde ånder kender jo alt til vores liv - fordi de er ånder. Derfor kan de sagtens spille skuespil for os. Fortælle om nogle ting som ellers kun vi og den afdøde kendte. Tale til os med afdødes stemme o.s.v. Hvorfor? For at skræmme os (det elsker de) og især for at lokke os til at åbne os mere for dem. Du kender det fra tegnefilm: Hvis det banker på grisenes dør, lukker de ikke op, hvis stemmen udenfor siger: "Jeg er den store stygge ulv". Men hvis stemmen siger: "Jeg er jeres bedstemor" - så åbner de!

Når jeg tilkaldes for at "Rense" et hus for ånder, har jeg flere gange oplevet at personerne i huset efter mine undersøgelser selv siger: "Måske er problemet mere i os end i huset!". Og det er sandt. Onde ånder kan binde sig til bygninger - men det er mennesker, de går efter!

Derfor må jeg også altid sige: "Jeg kan godt bede Gud jage ånderne ud af jeres hus! Men hvis I skal have virkelig fred, må I invitere Guds Ånd ind i jer. For ellers kan jeg ikke garantere, at det onde ikke vender tilbage." Et menneske er som et hus - og uden Guds Ånd i sig er man et tomt hus!

Det rigtig gode er, at Gud altid er den stærkeste! Det menneske, der åbner sig for Guds Ånd, behøver ikke være bange for de onde ånder. Derfor henvender jeg mig til Guds Ånd hver eneste dag og be´r ham om at fylde mig!


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Lagt på nettet 11.11.2002

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

No tags in list

Læs også