24.12.2022 15:47 Alder: 45 days
Kurt Ejvind Nielsen

Skrevet af:
Kurt Ejvind Nielsen

Plads til det meste

Og mens de var dér, kom tiden, da hun skulle føde; og hun fødte sin søn, den førstefødte, og svøbte ham og lagde ham i en krybbe, for der var ikke plads til dem i herberget. 

Glædelig jul. Når vi ser tilbage på december måned, så fik vi plads til det meste. Der er blevet arbejdet i denne måned, for at alle blev set og påskønnet, så godheden blev prioriteret. Vi er gode til at strække elastikken, så vi når alle forberedelserne til julefesten.

Men da Josef og gravide Maria kom til Betlehem, var der ikke plads til dem. Pladsen var allerede optaget. Så de måtte gå med uforrettet sag, indtil nogen forbarmede sig over dem og gav dem plads.

Hvad vil du have plads til i denne jul? Der er så mange ting, der presser sig på og får lov til at tage pladsen. Gode ting, men får vi det bedste med os?

Jesus blev menneske, ydmygede sig og blev lydig til døden på et kors. For at jeg kunne mødes med min himmelske Far. Han spørger: Er der plads til mig? Svaret han gerne vil høre, bliver godt formuleret i denne sang: "Jeg hjertets dør vil åbne dig, o Jesus, drag dog ind til mig! Ja, ved din nåde lad det ske, at jeg din kærlighed må se!" (nr. 84 vers 6 i Den Danske Salmebog)


Kurt Ejvind Nielsen

Skrevet af:
Kurt Ejvind Nielsen

Lagt på nettet 24.12.2022

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også