05.03.2014 12:00 Alder: 7 yrs
Anette Maria Ingemansen

Skrevet af:
Anette Maria Ingemansen

Mørket forsvandt for Lilly

Da Lilly for anden gang blev ramt af stress, var hun villig til at gøre hvad som helst for at komme ud af det. Det førte hende ind i reiki-healing, clairvoyance og kommunikation med ånder. Men Gud ville noget andet.

Lilly_Liltorp210

På nettet fandt Lilly mange alternative behandlingsformer mod stress. Nogle af dem benyttede hun selv, og med tiden blev hun selv uddannet som »reiki-healer«. Samtidig blev hun godt kendt med clairvoyance og kommunikation med ånder.

Mens hun bevægede sig ind i den alternative verden, var hun dog i tvivl om, om det var det rigtige, hun gjorde.

»Jeg tror, at det var Gud, der rodede ved mig og fik mig til at tvivle,« fortæller Lilly. 

Tvivlen blev for stærk

Lillys tvivl gjorde, at hun stoppede med reiki. Nu ville hun finde ud af, hvordan tingene hang sammen.

»Jeg undersøgte en masse forskellige religioner på nettet, og jeg kom frem til, at de stod på den ene side af en skarp linje, og på den anden side var kristendommen og Gud og sandheden,« forklarer Lilly, som på den baggrund valgte kristendommen.

Men så fulgte en stor udfordring. »Jeg tænkte: Hvad gør jeg nu? Hvordan får jeg det alternative ud af hovedet? Jeg var også bange for ikke at kunne kende forskel på det, der kom fra Gud, og det, der kom fra den alternative verden. Jeg tog i kirke og kom ind i en kamp med det åndelige. 

Jeg følte mig beskyttet af Guds hænder, men i lang tid havde jeg svært ved at bede, fordi mine tanker blev forstyrret, og jeg havde kvælningsfornemmelser.«

De bad for mig

»Samtidig ledte jeg efter et kristent fællesskab. En dag var jeg inde på Indre Missions hjemmeside og læste om nogle medarbejdere, der bor i Slagelse. Dem besøgte jeg, og da de havde hørt min historie, bad de for mig – og om, at mørket måtte forsvinde. Bagefter mærkede jeg en lettelse, og jeg var så glad,« fortæller Lilly, der i dag kommer i Indre Mission i Vordingborg.

Lilly har erfaret, at den ro, Gud giver, er en hel anden end den ro, som det alternative kan tilbyde.

»Gud stiller ikke krav. Han elsker mig som den, jeg er,« siger Lilly.

Der er en åndelig verden

Erfaringerne med det alternative har åbnet Lillys øjne for, at der foregår meget mere, end mennesker kan se og forstå.

»Det er jeg slet ikke i tvivl om,« siger Lilly. »Men der er kæmpe forskel på Gud og ånderne. Gud kan du ikke kommandere med. Det kan du med ånderne – indtil de overtager dig.« 

Lilly fraråder på det kraftigste at søge guidede meditationer eller andre alternative behandlingsformer.

»Jeg tror, at mennesker er bange for at vælge kristendommen, for så får det konsekvenser. Folk ved bare ikke, at de ikke er alene i kampen mod det, de skal give afkald på. Og at de får et helt andet liv, når de fylder tomrummet ud med Jesus.«


Anette Maria Ingemansen

Skrevet af:
Anette Maria Ingemansen

Lagt på nettet 05.03.2014

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også