25.07.2021 18:36 Alder: 1 year
Søren Juul Skovenborg

Skrevet af:
Søren Juul Skovenborg

Jesus i centrum

Tag jer i agt for de falske profeter, der kommer til jer i fåreklæder, men indeni er glubske ulve. På deres frugter kan i kende dem.

Fra søndagens tekst i kirkerne:
Matthæusevangeliet kapitel 7, vers 15 – 21


Når Jesus advarer mod falske profeter, er det for at værne os mod, at nogle snyder og bedrager os med ord, som leder os bort fra ham. 

Der er kirkelige ledere, der vil samle sig tilhængere og gennem dem skabe sig et stort navn og rigdom. De leder mennesker bort fra Jesus. Det samme er tilfældet med dem, der tilpasser Bibelens budskab efter tidens livsholdning. 

Dem, der ønsker at lede mennesker til Jesus, sætter hverken sig selv eller tidsånden i centrum, men derimod Jesus. Her er det væsentligste, at Jesus har frelst os fra Guds retfærdige dom. 

Når Jesus er i centrum, skabes der frugter, der ligner ham. Har der tidligere været vrede og mistillid eller udnyttelse og hovmod overfor andre, bliver der plads til tilgivelse, hjælpsomhed og ydmyghed. Sådan er der blevet talt om Jesus, og sådan har man erfaret fællesskabet omkring ham. 

Det er alvorligt med de falske profeter, men vores kræfter skal ikke bruges på at frygte dem. Vores opmærksomhed skal derimod været rettet mod, hvad Bibelen fortæller om Jesus.


Søren Juul Skovenborg

Skrevet af:
Søren Juul Skovenborg

Lagt på nettet 25.07.2021

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

No tags in list

Læs også