16.03.2011 12:00 Alder: 10 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Japan og verdens ende

"Folk skal rejse sig imod folk, og land imod land. Der skal komme store jordskælv, og sted efter sted skal der komme hungersnød og pest; der vil ske forfærdelige ting og vise sig store tegn fra himlen." Dette er noget af det, Jesus sagde om tegnet på verdens ende (Luk. 21,10 – 11). Og noget af det, vi ser i nyhederne i disse dage.

Folk rejser sig mod folk i land efter land - senest i Libyen. Og jordskælv i den helt store klasse har virkelig forårsaget forfærdelige ting i Japan - og hvordan med atomreaktorerne dér?

Er det tegn på, at verden snart går under?

Det ved vi ikke. Der har desværre været krige og jordskælv lige siden Jesus sagde disse ord (og for øvrigt jo også før han sagde dem). Så det eneste, det helt sikkert er tegn på, er: denne verden er ikke god nok til at vare evigt. Der må en ny og meget bedre til. En verden uden krige og jordskælv og alle andre forfærdelige ting. Den verden kommer, når Jesus kommer igen. Men om det bliver i morgen eller i næste århundrede, aner vi ikke.

Vi kan

Hvad skal vi så gøre med alt det forfærdelige, vi hører om?

  • takke Gud for, at det ikke sker for os lige nu! 
  • bede for de stakkels mennesker, det går ud over! 
  • prøve at se, om vi kan hjælpe på andre måder!

Reminder

Vi kan også lade alt dette forfærdelige minde os om to ting:

  1. Dette liv i denne verden er ikke det eneste. Evigheden i den nye verden venter. Og her er det så afgørende at leve i troen på Jesus, så vi ikke går glip af den nye vidunderlige verden, men tværtimod går fra aske til ild!
  2. Dette liv er skrøbeligt. Vi kan føle os sikre i kraft af vores teknologi eller velfærd. Men der er kræfter i naturen, som selv vi ikke kan tæmme. Vi har brug for én, der er stærkere end naturen. Vi har brug for ham, der selv har skabt den!

Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Lagt på nettet 16.03.2011

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også