26.10.2019 20:28 Alder: 1 year
Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Ja til en ny verden

Brexit-aftalen fylder meget i medierne for tiden, men den kan ikke bruges til meget, hvis Underhuset ikke siger ja til den. Det er et vigtigt ja, men der eksisterer en aftale, der er endnu vigtigere at sige ja til 

Billede af Pete Linforth fra Pixabay

Næsten dagligt ruller nyheder om Brexit over tv-skærmene i hele verden. Bliver det en hård eller en blød Brexit?

En eftermiddag åbnede jeg for tv, da jeg kom hjem. Jeg blev mødt af en masse mennesker, der råbte i munden på hinanden. Først troede jeg, det var en komedie, jeg var faldet ind i, for det virkede komisk, at ingen kunne høre, hvad der blev sagt. Det gik dog hurtigt op for mig, at det var Underhuset i England, jeg gæstede.

For nylig kunne man læse, at der er kommet en Brexit-aftale i stand med EU om forlængelse af deadline for udtrædelse af EU. Jeg har ikke tal på, hvad nummer det er i rækken, men nu skal Underhuset tage stilling. Vi har været der før. Adskillige aftaler er blevet indgået. Alle fik de deres endeligt i Underhuset.

Hvornår deadline kommer til at falde, kan dog afhænge meget af, om Underhuset stemmer JA til, at briterne skal til valg den 12. december.

En verden uden begrænsninger

En lidt anden slags aftale kan vi finde beskrevet i Bibelen. Jesus har indgået en aftale med Gud, der vedrører os. Han har købt os fri af denne verden og givet os tilbud om borgerskab i en ny verden.

Bibelen taler om en verden, hvor der ikke er sorg, død, sygdom og andre ting, der sætter en grænse for glæden og kærligheden. Det er en verden uden begrænsninger. Et liv, hvor vi ikke skal frygte for at miste dem, vi elsker.

En JA-stemme fra dig giver dig dette borgerskab, som ingen politisk forsamling kan røre ved. Alle, der har sagt ja, lever videre i den nye verden, når livet her er slut.

Jeg har stemt JA. Det er ikke noget, jeg har fortjent. Det er udelukkende en ret, jeg har fået givet.

Det samme for dig. Mødes vi? Det håber jeg.


Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Lagt på nettet 26.10.2019

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også