15.05.2013 12:00 Alder: 9 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Spam Gud

I disse dage angribes nogle af vores vitale danske hjemmesider af hackere, der overdænger en hjemmeside med så mange besøg, at den går ned. Hvis man prøver at overdænge Gud med henvendelser - går han så også ned? Prøv selv og se.

Skriver på computer

Noget af det helt særlige ved Gud er, at han simpelthen ikke kan overbelastes. Om så alle mennesker på Jorden bad til ham på én gang, kunne han være nærværende hos hver eneste af os. For han er Gud. Han er guddommelig stor og guddommelig rummelig. Gud kan ikke overbelastes. Så du skal bare altid henvende dig til ham.

Gud går ikke ned

Din NemID kan være nede - men Gud er aldrig nede. Jeg synes selv, det er svært at forestille sig det. At Gud kan tale personligt og fortroligt med en million personer samtidig. Men så siger jeg til mig selv: "Naturligvis kan du ikke forestille dig det. Du har en menneskehjerne. Og derfor kan du kun tænke menneske-tanker. Og det er ikke nok til at forstå Gud".

Gratis adgangskode

En hjemmeside kan være nede. Så kan jeg ikke komme ind på den. Det kan også være, at hjemmesiden er åben - men den vil ikke lukke mig ind, hvis jeg ikke vil betale for det. Betaler jeg for det, får jeg en kode, og så kan jeg komme ind overalt på siden.

Gud har også en kode. Men den vil han give dig helt gratis. Koden hedder: "Jesus". Jeg kan nemt blive nervøs ved tanken om at henvende mig til den almægtige og rene Gud, der kender hele mit liv. Tør jeg egentlig komme til ham? Men det tør jeg, fordi jeg kommer med koden Jesus. Jesus betalte på korset, så Gud møder mig ikke med fordømmelse, men med kærlighed og tilgivelse. Det gælder også dig. Snak med Gud. Sig, at du kommer i kraft af Jesus. Så er du inde på hele siden.


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Lagt på nettet 15.05.2013

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også