02.02.2019 17:56 Alder: 5 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Hånden på bolden

Gud har skabt os til at spille sammen

Foto: https://commons.wikimedia.org/wiki/User:Steindy

Jeg er personligt ikke til holdsport. Jeg har altid dyrket sportsgrene, der primært er for solister. Men jeg anerkender, at holdsport som fx håndbold udvikler de sociale samspilsevner bedre. En træner beskrev hver enkelt spiller som en kombination af forskellige farver. Hver farve står for en styrke, en evne hos spilleren. Alle har mere end én farve, men hvis man er rigtig meget af én farve, er man naturligvis ikke ret meget af de andre. Et stærkt hold har brug for alle farver – spillerne skal være forskellige. Så kan de supplere hinanden og spille hinanden stærke.

Gud har noget i spil

Det minder mig om Bibelens beskrivelse af det kristne fællesskab. Vi er forskellige – med hver vores stærke og svage sider. Vi skal spille sammen. Støtte hinanden, spille hinanden stærke. Ikke prøve at score billige point til os selv ved at gå for meget solo, men hele tiden tænke på det samlede hold. Vi skal bære over med dem, der laver en kikser (det får vi jo også selv brug for). Vores spil er supervigtigt. Det drejer sig ikke om et mesterskab, men om, at hele holdet når frem til det evige liv sammen med Gud i den nye verden, han har lovet at komme med en dag.

Hånden på hjertet

Jeg må derfor øve mig i at tænke i fællesskab og ikke bare i min egen præstation. Øve mig i at spille andre bedre og i at finde medspillere, der kan spille mig bedre. Øve mig i at møde andres ideer med den grundindstilling, at de kan være lige så gode som mine egne. Øve mig i at hjælpe dem, der er skadet. Og når det spil er i gang, så smiler den himmelske træner. Ham har jeg tillid til. Han måtte gennemgå verdens værste sololøb: på korset, gennem dommen og døden, frem til opstandelsen – for at vi, der er med på hans verdensomspændende hold, kan være sikre på at sejre til sidst! God kamp!


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Lagt på nettet 02.02.2019

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også