11.06.2014 12:00 Alder: 8 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Guds politik kan du tro på

Dansk politik er i krise. Vi har svært ved at stole på vores politikere. Netop tilliden er helt afgørende for en dansk politiker. Har vælgerne ikke tillid til personen, er der dømt nederlag til næste valg. 

Folketingssalen

Antony-22

For de fleste danske vælgere er parti-programmer efterhånden blevet så indviklede og så ens, at man nok mere stemmer efter personer end efter programmer. Derfor bliver ens tillid til den konkrete politikere så afgørende: er vedkommende til at stole på? Er vedkommende en god person til at repræsentere mig og mine holdninger? Mon ikke det samme egentlig gælder, når mange danskere skal vælge fundament her i livet? Det er måske ikke så vigtigt, hvad de forskellige religioner og ideologier har ”på programmet”. Måske er det vigtigere, om man har tillid til deres toneangivende personer.

Tillid og tro

Bibelen beskriver ”tro” som blandt andet ”tillid”. Her tales om tillid til Gud. Hele Bibelen er fuld af beretninger om mennesker, der med god grund får tillid til Gud. Gud holder altid ord. Gud svigter ikke – heller ikke selv om det i vores forvirrede verden godt kan se sådan ud ind i mellem.

Problemet for mange danskere er nok, at de ikke når frem til at gøre sig deres egne erfaringer med Gud, men alene bedømmer ham og kristendommen på dens ledere og andre repræsentanter. Bibelen siger selv, at alle disse menneskelige ledere er som alle andre mennesker: begrænsede og med fejl og mangler i forhold til troen, håbet og kærligheden.

Men på trods af det kan de vise hen til Gud selv – og han er absolut tillidsvækkende og har ingen bilagskriser. Og hans ”politik” er altid at ville dig det allerbedste i hele verden.


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Lagt på nettet 11.06.2014

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også