14.05.2014 12:00 Alder: 10 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Få overskudsgaranti

Vindmøller opfanger energi fra den vind, der helt gratis blæser på os. Men at opfange den er ikke gratis. Guds Ånd blæser hele tiden på os – men hvad koster det at opfange den energi?

Findes gratis energi?

På papiret er det jo genialt at opfange den gratis energi, der er i naturen: vind og vand i bevægelse. Så vandmøller, vindmøller og bølgefangere udvikles mange steder – ligesom solpaneler. Udviklingsarbejdet er krævende, for det er som bekendt slet ikke gratis at opfange den gratis energi: det kræver avanceret maskineri og det producerer senere opslidt materiel, der skal bortskaffes. Når leverandører og medarbejdere har fået deres penge, kan man ikke længere kalde energien for ”gratis”.

Guds Ånds energi

Bibelen sammenligner Guds Ånd med vinden. Der gik ikke lang tid, før de kristne prædikanter udnyttede dette billede. De forkyndte, at Guds Ånd giver os sin energi, som vi kan opfange på samme måde som man den gang opfangede vindens energi i et sejl. Mast og rå på skibet lignede et kors, og så var billedet lige til højrebenet: ved at hænge bønnens ”sejl” på korsets ”mast” kunne man opfange den gratis åndelige energi, der gav tro, glæde, håb og kærlighed! Det gælder Gud ske lov stadigvæk.

Men hvad er ”prisen” for at opfange denne Åndens vind-energi? Det er at sætte tid og fokus af til at stille sig ud i vinden med udbredte arme. Det er at bruge tid og koncentration på at bede. Og modsat al verdens selskaber er vi her sikre på altid at få overskud :-).

 

 


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Lagt på nettet 14.05.2014

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

No tags in list

Læs også