05.10.2023 11:04 Alder: 234 days
Anette Maria Ingemansen

Skrevet af:
Anette Maria Ingemansen

En høj og slank rengøringshjælp

Min tidligere rengøringskone brændte sammen. Den nye, en ledningsfri Dyson-støvsuger, minder mig om, at jeg også har brug for pauser til opladning 

I en del år har en lille rund og elskelig dame stået for rengøringen. Hun har været utrolig pligtopfyldende og omhyggelig med at bekæmpe edderkopper, nullermænd, popcorn efter mine sønner, og græs og trædrys fra min ægtemand. Huset skinnede, når hun efter nogle timer havde været rundt i alle hjørner.

Hun har været en uundværlig del af husholdningen, men på det mest uheldige tidspunkt – lige inden vi skulle på sommerferie – så meldte hun pludselig fra. Der var ikke mere strøm på batteriet. Hun var udbrændt. Vi prøvede ellers, om hun ikke kunne vende tilbage, men der var ikke noget at gøre.

Min verden brød lidt sammen, for hvordan skulle vi klare det uden en rengøringskone? Huset var fyldt af store og små, så der var brug for en rengøringsindsats hver dag.

Vupti vupti

Jeg tror nok, at min mand syntes, at jeg en dag var ganske uudholdelig. Indtil han kom med en rigtig god løsning. Han har nemlig hyret en anden rengøringskone. En høj og slank én af slagsen, som er hurtig i vendingen. Vupti, vupti, så har hun været over det hele med forbløffende resultater. Men så har hun også brug for at lade op.

Vores nye rengøringshjælp er en Dyson-støvsuger, som er ufattelig nem at betjene, og så er den ledningsfri. Det betyder, at når vi har brugt støvsugeren, sætter vi den bare til at lade op.

Støvsugeren kan ikke fungere, uden den bliver ladet op. Den har faktisk et lille lyspanel, der lyser, så man kan se, hvor meget strøm der er tilbage.

Guds ladestandere

Støvsugeren er blevet en konstant reminder til mig om, at jeg har brug for pauser, så jeg kan blive genopladet, så jeg ikke brænder sammen. Det kan jeg nemlig godt glemme. Energitilførslen kan ske på mange måder, men for mig som kristen bruger jeg det at bede, læse i Bibelen, gå i kirke om søndagen, samvær med mennesker eller en gåtur.

Bibelen er meget klar på, at mennesker har brug for at hvile og allerhelst sammen med Gud. Faktisk har han tæppebombet landet med de helt perfekte ladestandere, hvor man kan finde den energikilde, der matcher menneskers behov. I kirkerne er der rigeligt af Guds kærlighed, omsorg og nærvær.


Anette Maria Ingemansen

Skrevet af:
Anette Maria Ingemansen

Lagt på nettet 05.10.2023

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også