05.05.2014 12:00 Alder: 7 yrs
Mikael Holst Kongensholm

Skrevet af:
Mikael Holst Kongensholm

Den skjulte Gud

{1h} FOKUS Guds virke i vores liv foregår tit i det skjulte og han sørger bedre for os, end vi selv kan. For det meste opdager vi det slet ikke.

I Guds hånd

{1h}Skjult varme

I disse uger bliver der skiftet radiatorer i lejlighederne omkring hvor jeg bor. Der blev lukket for varmen i de gamle radiatorer for nogle uger siden, de blev pillet ned og de nye er ved at blive sat op og tilsluttet. Derfor er der nu en periode på nogle uger, hvor der ikke er en funktionel radiator på mit værelse. Selvom det er blevet maj og sommeren nærmer sig, har det ikke været muligt at få temperaturen på mit værelse op over 18 grader i dagtimerne, bl.a. fordi jeg kun har vindue mod nord. Jeg har prøvet med forskellige ting. Haft min stationære computer tændt, haft stearinlys tændt, hørt julemusik. Men det hjælper ikke særlig meget.

De tidligere år har radiatoren åbenbart leveret varme også langt hen i foråret, selvom jeg ikke har tænkt over det og ikke har mærket nogen varmestrøm udgå fra den. I skjulthed har den virket og sørget for, at jeg har kunnet føle mig veltilpas derhjemme.

Skjult Gud

På samme måde virker Gud tit skjult i menneskers liv. Vi hører måske nogle mennesker fortælle, at de hører Guds stemme, eller vi læser i Gammel Testamente om Gud viste sig for israelitterne i ørkenen som en skysøjle om dagen og ildsøjle om natten. Tydelige tegn på Guds tilstedeværelse, ledelse og virke. Men han leder lige så tit i det skjulte og gør mange ting, som vi ikke opdager. Ligger ting til rette for os på måder, som vi umuligt selv kunne have gjort. Holder os i live og sender os ting, som vi ikke selv vidste lige præcis var det, vi havde brug for. Ofte bliver disse ting kun synlige i bakspejlet. Når vi kigger tilbage på situationen kan man få en anelse om, at Gud stod bag. At han i sidste ende er livgiveren.

 


 


Mikael Holst Kongensholm

Skrevet af:
Mikael Holst Kongensholm

Lagt på nettet 05.05.2014

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

No tags in list

Læs også