20.03.2013 12:00 Alder: 8 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Bekendelse sætter fri

Rolf Sørensen, tidligere professionel cykelrytter, bekender nu, at han også har brugt doping. Han giver med stor ydmyghed en undskyldning for sit misbrug og for sin benægtelse af det. Han følte sig nødt til at bekende for at komme videre med sit liv. Det kender jeg godt i mit eget liv.

Rolf Sørensen udsendte sin undskyldning som en pressemeddelelse. Ganske kort efter begyndte medierne at diskutere, om det nu er en ærlig bekendelse. Er Sørensen virkelig ked af sit misbrug? Eller er han bare nødt til at indrømme det, før han bliver tvunget til det? Gør han det bare for at beholde sit job som cykelsports-kommentator? Har han en ærlig anger?

Jeg vil videre

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at jeg som kristen dagligt bekender min skyld. Når jeg beder fadervor, beder jeg jo blandt andet til Gud: "Forlad mig min skyld." Hvorfor gør jeg det? Jeg kan næsten ikke finde en bedre måde at sige det på, end de ord, Sørensen bruger: Jeg gør det for at kunne komme videre med mit liv!

Tilgivelsen gør fri

Mon Rolf Sørensen bliver taget til nåde af medierne og sin arbejdsgiver? Det vil tiden vise. Men jeg behøver ikke vente på at vide, om jeg bliver taget til nåde af Gud! Han har selv skrevet til mig i Bibelen, at hvis jeg bekender min synd, så vil han tilgive den! Så er jeg sat fri til at kunne komme videre med mit liv. Jeg behøver ikke gå og være bange for at blive afsløret. Jeg behøver ikke gå og skamme mig. Jeg kan rette ryggen og se fremad. Jeg kan bede om hjælp til ikke at lave det samme skidt igen. Jeg kan beholde min stilling. Min stilling er at være elsket af Gud og at være med til at sprede denne kærlighed rundt omkring mig.


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Lagt på nettet 20.03.2013

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også