03.12.2022 15:34 Alder: 66 days

Skrevet af:
Peter V. Legarth

Ansigt til ansigt

(Jesus sagde) »Men når disse ting begynder at ske, så ret jer op og løft jeres hoved, for jeres forløsning nærmer sig.«

Fra søndagens tekst i kirkerne:

Lukasevangeliet kapitel 21 vers 25-36

 

Jesus taler om de ting, der skal ske, når enden nærmer sig. Himmellegemerne skal komme ud af kurs, og naturen skal komme ud af balance, siger Jesus. Alting forandrer sig. Der bliver en undergangsstemning, som vil brede sig ud over hele jorden. Mange mennesker vil blive bange og bøje hovedet i angst.

Det er en alvorlig situation, som vil ramme alle, men midt i alle katastroferne sker der det, at de, der tror på Jesus Kristus, kan rette ryggen og løfte hovedet. Ikke fordi de er ligeglade med det hele, eller fordi de er ubekymrede, men fordi de snart skal befries.

Befrielsen betyder, at de troende skal møde alle deres kære og deres venner. Døden har skilt dem ad, men nu bliver de forenet med hinanden igen. De skal stå ansigt til ansigt med hinanden, men det allervigtigste vil være, at de mennesker, der tror på Jesus Kristus, skal stå ansigt til ansigt med ham. Han skal ikke længere være usynlig, men i den himmelske verden har de, der tror på Jesus Kristus, øjenkontakt med ham.


Skrevet af:
Peter V. Legarth

Lagt på nettet 03.12.2022

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også