17.04.2013 12:00 Alder: 7 yrs
Anette Maria Ingemansen

Skrevet af:
Anette Maria Ingemansen

Afhængig af Jesus

I flere år havde Steffanie drukket og røget hash for at dulme virkningerne efter år med mobning. Men et møde med unge fra Indre Missions Ungdom førte til, at hun i stedet blev afhængig af Jesus.

Steffanie

I 2010 flyttede Steffanie til Næstved for at læse til pædagog. Her mødte hun nogle kristne, som inviterede hende med på en kristen ungdomslejr. "Jeg tog med, for jeg ville møde nye mennesker," fortæller Steffanie.

Det førte til, at hun begyndte at komme i Indre Missions Unge (IMU) i Næstved:

"Det mærkelige ved IMU var den kristne del med bibel og bøn, men der var et godt fællesskab. Jeg oplevede, at nogen så mig som den person, jeg var. De var interesseret i, hvad jeg lavede, og hvordan jeg havde det."

På en ny ungdomslejr tog Steffanie et vigtigt skridt: "Gennem samtaler med ledere og deltagere, masser af lovsang og undervisning blev jeg meget afklaret i, at Jesus er der for mig. Jeg har brug for ham til at gøre mig ren, for jeg er en synder."

Derefter var Steffanie vildt opsat på, at alt i hendes liv skulle laves om. "Jeg ville være den bedste kristne ever. Det fungerede fint de første par dage efter lejren, men så ringede de gamle venner og spurgte, om jeg ville med i byen."

Måtte tage et valg

Steffanie gav efter, og det næste lange stykke tid levede hun et dobbeltliv. "Jeg var leder på lejre, og jeg kom i IMU, samtidig med at jeg levede et bundverdsligt liv," fortæller Steffanie.

Men tingene faldt efterhånden sammen om hende. Hun måtte opgive studierne, og bylivet i weekenderne tog hårdt på hende, så hun endte i en depression.

"Det gik op for mig, at jeg måtte tage et valg," siger hun. Hun kom på Børkop Højskole og udviklede en ny afhængighed.

"I det år, jeg var der, voksede jeg i min tillid til Jesus, og det skabte en ny afhængighed af Jesus i stedet for af hash."


Anette Maria Ingemansen

Skrevet af:
Anette Maria Ingemansen

Lagt på nettet 17.04.2013

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også