18.05.2002 12:00 Age: 18 yrs
Category: Evigheden, Menneskelivet
Jørgen Sejergaard

Skrevet af:
Jørgen Sejergaard

Er "dyrets mærke" en indopereret chip?

I Johannes' Åbenbaring 13,17 står der noget om "dyrets mærke". Et mærke, som skal på hånd og pande, "så ingen kan købe eller sælge undtagen den, der bærer dette mærke, dyrets navn eller dets navns tal." På tekst-tv står om en amerikansk familie, som har fået indopereret en chip, som indeholder forskellig data, ex. lægejournal. Tekst-tv nævner at yderligere 4000 personer venter på indoperation af sådan en chip. Jeg synes det er smart, samtidig med at jeg er bange for det. Hvordan skal jeg som kristen stille mig til dette?

Svar:

Der er for mig ingen tvivl om, at "dyrets mærke" vil have samme funktion, som den indopererede chip kan misbruges til, nemlig diktatorisk kontrol.

Som kristne må vi på den ene side sige, at det ikke er syndigt at få indopereret sådan en chip, men på den anden side må vi også sige, at det er dumt, efter mit skøn endog meget dumt. der skal ikke megen menneskefornuft til at indse, at det alt for let kan misbruges. Først bliver det moderne, så de fleste får det. Dernæst bliver det et praktisk krav, at alle skal have det. Til sidst bliver det et diktatorisk redskab til kontrol, så det koster fængsel eller død eller den fuldstændige udstødelse af samfundet at modsætte sig det.


Jørgen Sejergaard

Skrevet af:
Jørgen Sejergaard

Lagt på nettet 18.05.2002

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også