05.05.2018 17:37 Age: 3 yrs
Mette Hornstrup Schmidt

Skrevet af:
Mette Hornstrup Schmidt

Hjælp - jeg har fået have

Jeg ved intet om at passe en have, men haven er der stadig. Jeg ved heller ikke altid, hvordan jeg skal være kristen, men Jesus vil mig stadig

Photo by C.C. Henry from Pexels

Jeg er lige begyndt på min første sæson som haveejer, og mine blege kontorfingre har absolut intet grønt skær.

Jeg ved intet om at passe en have, og jeg tvivler på, om det overhovedet er muligt at lykkes med det, når bare det at starte plæneklipperen er en udfordring. Men nu har jeg altså en have, så der er ikke andet at gøre end at kaste mig ud i det, prøve mig frem, og forhåbentlig lærer jeg det hen ad vejen. Jeg bliver ikke mindre haveejer af, at jeg laver fejl og ikke altid ved, hvad jeg gør. Jeg er stadig haveejer, selvom min have ikke ser pæn og velholdt ud.

Den tilgroede troshave

Jeg famler mig frem som haveejer, og jeg famler mig også frem som kristen. Jeg vil gerne have, at min "troshave" er pæn og velholdt, men jeg ved ikke altid, hvordan jeg skal være kristen. Jeg prøver mig frem og laver ofte fejl. Jeg får hevet en blomst op, der skulle være blevet stående, eller jeg får ikke fjernet ukrudtet i tide.

Min troshave ser ikke altid lige pæn ud, men Jesus tager ikke kun imod mennesker med pæne troshaver. Jesus rækker hånden ud mod dig, mens din troshave stadig er fuldstændig groet til. Du skal ikke først kunne fremvise en frodig velfriseret tro, for at Jesus vil have med dig at gøre.

Jesus elsker den famlende haveejer

For nogle af os lykkes det aldrig at få den perfekte have, og ingen af os kommer til at kunne fremvise en perfekt tro. Men Jesus vil os og elsker os, også selvom vi aldrig bliver gode til at tro og til at være kristne. Så kast dig frimodigt ud i troen på Jesus, prøv dig frem, så vil han lære dig det hen ad vejen.


Mette Hornstrup Schmidt

Skrevet af:
Mette Hornstrup Schmidt

Lagt på nettet 05.05.2018

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også