06.09.2019 14:36 Age: 1 year
Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Gud ser med kærlige øjne på dig

I en digital tidsalder er det let at glemme sine medmennesker, men Gud ser hver eneste af os med kærlige og omsorgsfulde øjne 

I denne digitale tidsalder optager mobil og iPads let opmærksomheden i en sådan grad, at vi ikke ser vores medmenneske.

Gud har hverken mobil eller iPad. Han er optaget af én ting: at se hvert enkelt menneske og sende sin kærlighed og hjælp.

Mobilen

Jeg har brækket foden. Det betyder, at min mobilitet er udfordret i en sådan grad, at jeg ikke kan deltage i det samme som før. I går havde jeg lavet en indkøbsseddel til ugen, der kommer. Den lå på min mobil. Da jeg ikke orkede at humpe rundt på krykker i butikken, overlod jeg min mobil til min mand og datter, der foretog indkøbene.

Imens sad jeg på en bænk udenfor og ventede. Det slog mig, hvor tit jeg har siddet på en bænk og set mennesker gå forbi uden at se dem. Med opmærksomheden rettet på mobilen.

I går så jeg dem. De havde min fulde opmærksomhed, og det var rart at se dem i øjnene, der ikke havde opmærksomheden et andet sted, smile til dem, anerkende dem – bare fordi, de er mine medmennesker.

Gud har ingen mobil

Hvor er jeg glad for, at Gud ikke har mobil eller iPad. Du og jeg har hans fulde opmærksomhed. Han er en Gud, der ser! Det oplevede Israels folk, da de var udvandret af Egypten. Gud så, hvor trætte og slidte de var efter 400 år i hårdt slaveri. Derfor lod han dem hvile ud ved Sinaj bjerg et helt år. Her tog han sig af dem i deres uendelige træthed.

Gud ser os med kærlige og omsorgsfulde øjne, der søger at møde vores blik. Jesus har gjort det muligt, at vi kan se Gud i øjnene. Han ønsker at sende sin kærlighed og tilgivelse til os i Jesus.

Jeg vil øve mig i at lægge mobilen væk. Jeg vil gerne møde mit medmenneskes blik og være til stede.

Først af alt ønsker jeg at møde Guds blik i Jesus. Der er hvile, trøst, tilgivelse, fred, glæde… ja det hele.

Det er fantastisk med en Gud, der ser.


Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Lagt på nettet 06.09.2019

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også