18.03.2015 16:57 Age: 6 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Forår og smagen af evig sommer

Mon ikke vi alle glæder os over foråret: mere lys, mere varme, blomster og knopper? Efter den grå vinter længes vi efter lyset og farverne. Denne længsel er et billede på en endnu dybere længsel efter Gud.

Længsel efter sommer

Da de første dage med forårs-sol ramte os, havde jeg rigtig svært ved at blive siddende i kontorstolen. NU var solen der endelig! Nu skulle den da nydes så meget som overhovedet muligt! Efter ikke at have følt denne varme på huden i flere måneder, længtes jeg vildt efter det! Og de første forårsblomster var som altid noget af det dejligste, jeg kunne se.

Senere på året vil jeg synes, at den sol, vi har nu, er ret så bleg og lavtgående. Og hvis forårsblomsterne kom i juni måned, ville man knapt lægge mærke til dem mellem alle de andre og større blomster. Men forårssolen og forårsblomsterne er så vidunderlige, fordi de er den første forsmag. En smag af noget, vi har længtes så meget efter! En smag af noget, der kommer mere og mere af!

Længsel efter en ny jord

Op gennem tiden har kristne altid set denne forårs-forsmag som et billede på den vidunderlige virkelighed, Gud lover os. Gud lover os, at en dag kommer han med en helt ny jord. Her er alt det, vi længes efter: fuldkommen tryghed og kærlighed, en vidunderlig natur uden død og katastrofer. En sol, der aldrig lader sig overvinde af vintermørke.

Vi oplever allerede nu forårs-tegn på dette. Hver gang vi tør tage imod Guds ord om kærlighed og tilgivelse og håb, er det som den første forårs-sol. Vi trænger sådan til det. Gud siger, at det senere vil blive meget bedre. Men fordi det er det første, er det så dejligt for os!

Så når jeg mærker solens varme og dufter til blomsterne, så glæder jeg mig både til den kommende sommer - og til den kommende evighed på Guds nye jord.


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Lagt på nettet 18.03.2015

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også