22.01.2014 12:00 Age: 8 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Av for helvede

Undskyld, det er ikke pænt sprog. Men Helvede er heller ikke en pæn ting. Jesus talte meget om det. Han talte om Helvede, fordi han elsker os. Han gør det for at advare os og for at trøste os. For Helvede er dybest set et godt budskab.

Ild

Vi mennesker kan aldrig begribe de helt store ting i tilværelsen. Vi kan derfor ikke begribe, hvorfor der er ondt i denne verden. Vi kan tydeligt se, at der er meget ondt til - ellers bare tænd for tv-avisen. Og endnu værre er det, når det går op for den enkelte, at det onde ikke bare er noget ude i verden, men at det også findes inde i mit sind.

Den fuldstændige tryghed

Jesus lover dem, der tror på ham, en evighed i en verden, hvor der absolut intet ondt er. Hverken udenfor eller inden i den enkelte. En verden, hvor der aldrig vil være mulighed for at der kommer noget ondt. En verden i fuldstændig tryghed og glæde. Vi kalder det nogle gange "himlen", selv om Bibelen mere korrekt kalder det for "Den nye jord". Garantien for alt dette er, at alt ondt ender et sted, hvor det aldrig kan undslippe: det ender i Helvede. Kort sagt: uden Helvede ingen himmel!

Av

Det onde i denne verden gør ondt. Det smerter os at se andre lide. Det smerter os, når vi selv lider. Men det gør også rigtig av at forestille sig Helvede i funktion. Det er ok at Djævelen og alle dæmonerne ender der. Men Jesus siger forfærdelig tydeligt, at der også vil være mennesker, der ender i Helvede.

Jesus tilbyder gratis frelse til alle. Men dem, der ikke tar imod frelsen, kan han ikke redde fra Helvede. Vi kan ikke rumme det og vore følelser kommer i vildt oprør. Men så forfærdelig er det ondes virkelighed. Det, vi kan gøre ved det, er at sprede det gode budskab så meget som muligt, så mennesker hører det og tager imod frelsen!

Læs mere om Jesus og helvede  

 

 

 


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Lagt på nettet 22.01.2014

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også