04.12.2013 12:00 Age: 7 yrs

Skrevet af:
Peter Guldager Dahl

Alle gode gaver

Adventstiden handler om at vente. Børnene venter på juleaften; mange venter på, at få julen overstået; kirken venter på Kristus, den store julegave. Selv venter jeg også på at modtage de julegaver, jeg har købt på nettet

Drone

Foto: amazon.com

Selv om vi knap er en uge inde i december, så er jeg næsten færdig med at købe julegaver. Jeg mangler kun en. Det er en uvant situation, men på den anden side set, så tager det jo ikke lang tid, når man efterhånden kan få alt på nettet. Nu venter jeg bare på at modtage gaverne, så de kan blive pakket pænt ind.

Og det er jo det, adventstiden handler om: At vente. Børnene venter på juleaften; mange venter på, at få julen overstået; kirken venter på Kristus, den store julegave.

Levering fra oven

Amazon, en amerikansk internetbutik som sælger alt mellem himmel og jord, vil afkorte ventetiden. De har bebudet, at de arbejder på at levere indenfor en halv time med små flyvende robotter, såkaldte droner, der lander ved fordøren og afleverer indkøbene. Det lyder som science fiction, men den skulle være god nok. Velkommen til fremtiden.

Linien "Alle gode gaver, de kommer ovenned", som vi synger i en populær efterårssalme, får en helt ny betydning, hvis det bliver almindelig hverdag, at pakker bliver leveret fra luften. Men forhåbentlig kan vi stadig synge linjen i den rigtige betydning: At alle de ting og sager, vi begaver hinanden med til jul set i et større perspektiv er bras og ragelse.

De gode gaver fra Gud

De eneste rigtigt gode gaver kommer ovenned; de kommer fra Gud, ned til os. Lad os ikke glemme her i julen, at Jesus er og bliver den største - og godeste - julegave, verden har set.

Så tak da Gud, ja, pris dog Gud, for al hans kærlighed.


Skrevet af:
Peter Guldager Dahl

Lagt på nettet 04.12.2013

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også