23.10.2021 02:00 Alder: 43 days

Tillid til Jesus

Jesus sagde til ham: »Gå hjem, din søn lever.« Manden troede Jesus på hans ord og gik 

Fra søndagens tekst i kirkerne: 

Johannesevangeliet kapitel 4, vers 46-53


Et tillidsforhold er kendetegnet ved, at man stoler på det, den anden siger. Vi behøver ikke beviser eller andre forsikringer. 

Jesus inviterer alle mennesker ind i et tillidsforhold med ham, hvor vi kan stole på ham og hans ord. 

Sådan var det også med den kongelige embedsmand, som kom til Jesus i sin nød, da hans søn var meget syg og lå for døden. 

Selvom Jesus i første omgang påtalte, at vi mennesker søger tegn og undere for at tro, så gav han også manden et svar, som gav ham håb. Han troede Jesus på hans ord og gik hjem i tillid til det. Det var der også grund til. Hans søn blev rask igen og beholdt livet. 

I Bibelen får vi Guds ord for, at vi også skal beholde livet, om vi end dør. Det var årsagen til, at Jesus var på jorden. Han kom for at tage straffen for alt det, som skiller os fra Gud. Og Jesus har sagt, at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv. 

Tag imod disse ord i tillid og gå ud i livet med visheden om, at der er evigt liv i vente for dig.

Skrevet af:

Morten Nielsen


Lagt på nettet 23.10.2021

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også