21.01.2015 12:00 Alder: 6 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Tegner eller terrorist

Lige nu går der en helt berettiget bølge af sorg og vrede gennem Europa, fordi ekstremistiske muslimske terrorister har slagtet tegnere på et satirisk blad. Bladet tegnede bl.a. satiriske tegninger af forskellige religioners guder og hellige personer. Hvem holder Gud mon med - tegneren eller terroristen? 

Farveblyanter

Foto: Igor A. Bondarenko / PhotoXpress.com

Tegneren

Tegneren er et menneske, som Gud har skabt. Så Gud elsker tegneren. Men jeg tror bestemt ikke, at Gud ønsker, at tegneren skal nedgøre det dyrebareste i andre menneskers liv. Tegneren lever blandt andet af at gøre tykt grin med den kristne Gud, muslimernes Gud og alt andet religiøst. Gud er kærlighed. Gud ønsker at vi skal elske andre - selv vore fjender. Og man elsker dem ikke ved at gøre grin med dem på en hånlig og nedgørende måde. En kærlig værkstedshumor er ok - men ikke hån.

Terroristen

Terroristen er et menneske, som Gud har skabt, Så Gud elsker terroristen. Men han kan se, at terroristen tror på noget, der ikke er sandt. Terroristen tror på en gud, der ifølge den kristne Gud ikke findes. Og Gud ønsker naturligvis også, at terroristen skal elske sin næste. Også selv om næsten opfattes som en fjende. Og det er absolut ikke at elske sin næste at skyde ham ned.

Åndsfrihed

Det er en rigtig god ting, at man i store dele af den vestlige verden har frihed til at skrive sin mening uden at blive forfulgt af den grund. Det er knap så godt, når man bruger denne frihed til at tjene penge på at håne og latterliggøre andres religion. Så er man ikke rigtig fri. Så er man fanget i en foragt for religion. Ligesom terroristen er fanget i sit had til den vestlige verden. Gud ønsker at sætte begge parter fri ved at tilbyde dem sin kærlighed og tilgivelse. Gid de må åbne sig for den!


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Lagt på nettet 21.01.2015

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også