24.02.2017 20:20 Alder: 3 yrs
Nanna Forum Dideriksen

Skrevet af:
Nanna Forum Dideriksen

Stormvejr i livet

Når stormen raser, er det godt at vide, hvor der er hjælp at hente. Nemlig hos ham, som stormen lytter til

Foto: Mads P.R. Jørgensen

I denne uge har vejret flere gange været ret gråt og trist. Og til tider meget blæsende. Vi kan også opleve grå og triste dage, måske endda stormvejr, hvor vi har svært ved at holde på hat og briller. Men selv på disse dage er Gud med os. For Gud har styr på stormen.

Tryghed trods storm

I Lukasevangeliet hører vi en beretning om Jesus og hans disciple, som var ude at sejle. Pludselig opstod en voldsom storm, vandet piskede ind i båden, og de var virkelig i fare for at synke. Disciplene blev meget bange. Hvad skulle de gøre? Hvad lavede Jesus?

Jesus var tryg ved hele situationen. Så tryg, at han lå og sov i båden. Disciplene vækkede ham og fortalte om den fare, de stod i. Jesus rejste sig, råbte af stormen og bum; nu var der helt stille på søen.

Hvor søger du hjælp?

I vores liv kan vi også opleve grå og triste dage. Vi kan opleve et voldsomt stormvejr, hvor vi i den grad kan føle os på gyngende og usikker grund. Hvad kommer der nu til at ske? Kan jeg klare det? Hvem kan hjælpe mig?

Hvor søger du hjælp, når du oplever stormvejr i livet? Prøver du at klare alting selv? Prøver du at finde din indre styrke? Eller søger du hjælp hos et andet menneske? Andre mennesker kan heldigvis hjælpe os et langt stykke ad vejen. Men min erfaring er, at mine medmennesker jo er begrænsede på samme måde, som jeg selv er.

Jesus lover i Bibelen, at tror vi på ham, vil han være med os alle dage indtil verdens ende; også på vores grå, triste og stormfulde dage. Når han havde magten til at gøre en storm stille, så kan han også hjælpe mig i mit livs stormvejr. Det er i hvert fald min erfaring. Men nu er spørgsmålet bare til dig: Vil du lade Jesus stilne din storm? 


Nanna Forum Dideriksen

Skrevet af:
Nanna Forum Dideriksen

Lagt på nettet 24.02.2017

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også