18.02.2015 12:00 Alder: 5 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Rigtige mænd

Tv-serien ”Rigtige mænd” har forhåbentlig inspireret mange mænd til at leve sundere. Som kristen kender jeg én ting mere, der hører med til at være en ”Rigtig mand”: at leve åndeligt sund.

Rigtig mand

Foto: Dmitry + Bairachnyi / Thinkstock

Rigtige mænd er fysisk sunde

Den meget sete Tv-serie tager fem mænd, der alle har praktisk arbejde og alligevel er for fede og usunde. Gennem vejledning og udfordringer udfordres de til at skifte livsstil. Langt hen ad vejen lykkes det for dem! De taber vægt. Deres body-age rasler ned. Deres kondition og selvværd vokser - ligesom deres glæde. Ikke alle klarer udfordringerne lige godt - men alle gør fremskridt. Og for alle gælder det, at den egentlige test først kommer, når tv-serien er slut. Holder det her også, når kameraerne er slukket, og jeg skal leve resten af mit liv? Alle fem oplever deres sammenhold som en vældig styrke. Både under tv-serien og nu bagefter, hvor de har dannet deres egen facebookgruppe og følger med i hinandens modgang og fremgang.

Rigtige mænd er åndeligt sunde

Gud skabte os til at leve sundt. Ingen tvivl om det. Så serien er i tråd med det, Gud ønsker. Han ønsker bare noget mere, der er endnu vigtigere. Han ønsker, at vi lever sundt på det åndelige plan. For det afgør vores evighed. At leve åndeligt sundt er at leve i troen på Gud og Jesus. Et af de gode råd til seriens mænd er: spis noget solid morgenmad - så du får en god start på dagen! Mange kristne har også oplevet styrken ved at begynde dagen med at bede til Gud og læse lidt i Bibelen og på den måde "spise solid morgenmad". Ligesom i serien er sammenhold en vigtig ting. Det er så svært at være kristen alene. Men har man et netværk af andre kristne, er det nemmere at fuldføre løbet.


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Lagt på nettet 18.02.2015

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også