03.12.2021 16:11 Alder: 260 days
Søren Juul Skovenborg

Skrevet af:
Søren Juul Skovenborg

Planen over dem alle

Og du, mit barn, skal kaldes den Højestes profet, for du skal gå foran Herren og bane hans veje og lære hans folk at kende frelsen i deres synders forladelse. 

Fra søndagens tekst i kirkerne: 

Lukasevangeliet kapitel 1, vers 67-80


Et gammelt, barnløst ægtepar har fået en søn ved Guds forunderlige indgriben. Han var både et ganske almindeligt barn og samtidig noget helt særligt. For det var forudsagt, hvilke planer Gud havde med ham. 

Barnet var den senere Johannes Døberen. Helligånden viste hans far, Zakarias, hvordan hans spæde søn engang ville komme til at bane vejen for Jesus. Det skulle ske ved at forberede folk på, at de har mulighed for at få tilgivelse for al synd, ved at tage imod Jesus som deres frelser. 

Denne åbenbaring får Zakarias til at bryde ud i en lovsang. Han takker Gud for, at det, der for længe siden var lovet gennem de gamle profeter om en frelser, nu ville blive fuldført. 

Gud har ikke kun planer for personer med særlige opgaver. Det samme har han for hver enkelt af os. Af de planer han har, står en over dem alle, nemlig at give os mulighed for at få tilgivelse for al synd og få fred og fællesskab med ham. 

Lad os gennem lovsang og bøn takke Jesus for, at han har gjort alt, hvad der skal til, for at vi netop kan få dette ved troen på ham.


Søren Juul Skovenborg

Skrevet af:
Søren Juul Skovenborg

Lagt på nettet 03.12.2021

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også